Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo tajna ?
Možda smo mi na Balkanu inferiorni u svemu, ali sigurno nismo što se hrane tiče. Da si mom pradedi i dedi pokazao ovaj Big Mac - oduševili bi se i odmah poručili 10 komada da odnesu psima, kravama i svinjama da jedu.
Čovjek objasnio kako se pakuje u kesu šta je ovo
Udjes u Mc sa parama i gladan, izadješ bez para i gladan
Sad, barem u Sarajevu, ima dobar izbor burgera, a kad stavis na papir (odnos kvaliteta, kolicine i cijene), McD je bez konkurencije najnekvalitetniji.
Zašto srpski seljak nikad neće da ti proda najboljeg bika i najboljeg jarca ma koliko ti pokušavao da ga impresioniraš cifrom? Misliš da to meso čuva za slavu, sebe i svoju porodicu? Ma ne, jednostavno čuva ih za priplod. Pazi ti koja je to viša matematika za ovo smeće koje Amerikanci žderu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubaciš Truleks krpu umjesto govedine, eto ti Big Mac.
Ja mislio roda ga donjela.
Kad vidim ovo Tiktoker/ica povraca mi se 🤦‍♂️
Meni se povraća od našeg naroda
Kakva tajna, McDonalds sam sve tajne objavio na YT. Cak i njihov glavni kuhar tacno pokazuje kako se pravi sos za hamburgere
Nema bolje od Panere
Koji kloc moras biti i ovakav clanak objaviti
Jao kakvo vrijedjanje inteligencije😩
Tik tokerima nista ne vjerujem, hoće lajkove, za nešto što nema veze sa vezom...
U njihove objekte uđem i samo kafu popijem, ostalo smeće ostavljam. mamlazima i 'eliti'! 😎
Čarobnjak Merlin mu je povjerio...
da vidis mog sendvica ,red salame akovine ,red gaude ,malo majoneze i kecapa mmmmmmmm
Ja sam izbacio jagnjetinu u Jablanici jer su konobari bezobrazni a od ove godine i zbog cijene,pa kad krenem na more jedem ovu hranu u Mostaru! Nije loše za te pare a naročito kad to još jedeš u hladovini pored Bune.
Moj je Tetak davno u Austriji vodio Kćerku na mc drive, i tražio jedan McDonald's.
Pored Pirpe, Burger Bar i Šah Mat da odem u McDonalds. Ma hajte molim vas. Sladoled im je ok
Smeće