Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nije razlog da se postane vegan...
Ja nemam para za ku*** zato ne g**im
Cuj glupog razloga.
Eto sad ima para oa nek opali po mesu koliko joj volja
Eto sad ima para oa nek opali po mesu koliko joj volja
Sigurno nije imala pošto ih je nato bombardovao🤣🤣 j*bo vam djokovic majku svima sto navijate za tog genocidasa i za ovu njegovu zbljohu
nema para za restoran, pa onda brate na prvu livadu....
Džabe sve pare kada se ne možeš ko čovjek najesti. Bolje živite 70 god ko čovjek nego 90 ko ovca!
Sljedeci korak Na livadu i pasi Bujrum
Za 200 EUR puštam rakove u vodu, još malo pa nestalo...
I onda jrene rasprava po 2 sata o tome ko je šta jeo, ko šta ne smije jedti, ko je vegan ko je protiv… a u suštini, koga boli briga šta drugi jedu? Nek jede ko god sta hoce ili nek ne jede nikako.
Sa 200 grama mesa prava zena napravi zmaj od rucka. Kakav restoran. U ratu se cuda pravila od lunch paketa. Al ova nije cula za to.
Licni izbor
Nisam imala para da jedem po restoranima, a sve sponzoruse su jele, bila sam malo ljubomorna, ali ipak znala sam i ja sta posjedujem i cime raspolazem, pa sam se uvalila novaku, sad jedem meso.
Kakvi ljigavci , fuj
A zelenilo gratis na sve strane po parkovima i dvorištima! 😂🤣😂🤣😂🤣
Ovo je ono kad si odvojen od normalnog života i nemaš predstavu šta se dešava oko tebe.
Nasi penzoneri su svi vegani