Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što vam sigurno naučnici neće reći jeste to da istraživanje nema veze sa životom i da je ovo istinito koliko i Bakirova obećanja. Mislim stvarno. Gledanje u kašike više povećava plodnost nego alkohol.
Ipak, alkohol je štetan i u najmanjim količinama jer uništava moždane ćelije, i to je medicinski dokazano. Uništavanje moždanih ćelija, od kojih dio potpuno izumire a dio se oštećuje, je kontra argument svima onima koji će reći da su male količine ili određene vrste alkohola, poput vina, zdrave za čovjeka. http://www.buditezdravi.info/duvan-alkohol-kafa-droga/119-zasto-ne-treba-piti-alkohol
Opet će mi žena ostati trudna
#SAVJET Pet dnevnih namaza, učenje kur'ana, čuvanje od velikih grijeha... i iskrena dova Allahu da vam da potomstvo , i eto dijete uskoro da ste ne znam kolko dugo neplodni.
Naravno, ne moras se ni sexat, cak sama zena zatrudni k'o djevica marija. Dace bog elhambdulilah shucur alahu.
Samo ako je poštar dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uzorak od 135 ljudi odnosno zena nije relevantan za ozbiljan naucni rad
Istrazivanja placena od lobija proizvodaca alkoholnih pica. Zaboravljaju da napomenu svu stetu od otrova kakva su sva alkoholna pica.
Sve je dobro umjereno...