Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije iCar konzervi ništa nije nejestivo.
hahhaha , čuj lansirali !!! jel' prošo ozonsku rupu u stratosferi?
Moramo gledati na buducnost jer smo sadasnjicu doveli do ruba propasti.Uskoro cemo upropstiti biljni svijet, a sta onda?Sada uzivamo u umjetnoj hrani, a nismo ni svjesni toga.Skakavci su stetocine biljnog svijeta,njihova najezda ostavlja pustos iza sebe.Ako nista, onda cemo imati koristi od njih.Naviknut cemo se i na njih, kad stomak pocne grcati od gladi.
puno vise proteina u insektu nego ostalom mesu koje konzumiramo, laksa reprodukcija insekata i ekoloski zdravije ja podrzavan ovaj vid ishrane samo da bude reklamiran kao dobar biftek i hamburger narod bi jeo sve je do marketinga i stvar navike. A doci ce vrijeme kada ce se sve vise koristiti globalno ovaj vid prehrane.
upravitelji svijeta gledaju kako da nahrane stoku jeftino
mogu supu od muhe konjare muhu mjesto persuna
zriklava za bajram ;)
dajte zovite ove za zaštitu životinja i buba, da čujemo kakve će biti kontramjere, hoćel uložiti veto na pravljenje hljeba od komaraca
KAKVI FINCI,TO SU SIPTARSKA POSLA
Eh, mi cemo da pateMtiramo "pitu od goFana" pa nek' crknu dusmani!
Jeo sam jednom prilikom skakavce prelivene cokoladom. Nije to tako ni lose, mogu vam reci. Ono... jes' malo nezgodno kad co'jek pomisli na skakavca, ali to je vise stvar uma nego ukusa. Evo 'vamo u Skandinaviji gade im se npr. janjece glave, a sir smdrljivi je sasvim normalan. Na Sardiniji jedu sir sa crvima npr. i to crvi zivi, pa moras sklanjati ostalu hranu sa stola da ne skacu iz sira na hranu. Ali nista, prilagodis se gdje si, popijes koju, i sve to ide, sve je to u redu.
.... tako zaglavis sa lokalcima, malo se zapjeva i onda me svi sutra pitaju "What it means heeey Blanka, Blanka.."
Skakavci su uobicajeno jelo u nekim azijskim zemljama i zdravi su a sad to sto mi nismo navikli na to ne cini ih nejestivim. Meni se licno gadi al eto ko voli nek jede
Usro ti se djeneral pozuri se da ostane nesto gooovvvaannaa i za teba, nemoj da budes gladan
Fuj
Fadil Novalic like this😂
Najedi se khljeba
a vidis kod nas zohar zna zalutati u hljeb ili buhtlja sa evrokrem...