Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav autogol! I onda se čude što nema raje na Bjelašnici. Ne pada mi na pamet da odem na izlet da mi bude fino, a na svakom koraku da susrećem pijane budale!
A kako drukčije privući prosječnog bošnju osim cugom. A što se tiča skijanja, pa sam će se on otalizati niz padinu nakon 3-4 ture, bez opreme :) (Ovdje "bošnjo" ne znači pripadnik Bošnjačkog naroda, već jednostavno obični stanovnik BiH - Bosniacus Vulgaris :) )
Pozdravljam skroz, kao i u vecini europskih skijalista, naravno za ljude koji ne piju ponuditi domace cajeve. Sve u svrhu turizma... Ja cu na po jednu dvije tri... ljute,. U zdravlje i pozdrav
Treba za nas anti alkoholicare da organizuju neki cevap fest :) Da ne idem od grada do grada isprobavajuci.
Heheheh ne smiju rakijski festival u Teheran vec u sumu... festival u izgnanstvu hehehehe
Ako si ti iz šume pa ne smiješ u grad, to je tvoj problem ;) Ni vuk ni međed ne silaze u grad, sigurnije im je u šumi, navikli.
Ja u svom Gradu pijem rakiju, ne moram bjezat u sumu ili planinu...
"Pusti ih neka jedu i naslađuju se, i neka ih zavara nada – znaće oni!" Qur'an,15:3
Ovo ahbabu misli se na slatko, znaci ne treba jest puno slatko a ne kaze za rakiju nista...
oh... nema ljepseg festivala... :D
estakfirula,cuj rakija,vino..... :p pomaknite se sa mjesta.... :p