Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu u švicarskim alpama ovolike cijene. Stvarno se provaljuju.
Jedan od boljih poteza u životu mi je što nisam naučio skijati.
Treba kupit maksuz 50 kg pure, kuhat je na plin pored restorana i dijeliti ljudima.
Slične cijene su i na Jahorini pa je sve puno. Ovi koji imaju novca jedu puru za 30 eura a mi koji nemamo ili nam ne pada na pamet da to platimo komentarišemo na klixu jbga. Skijanje je uvijek bilo skup sport ali ovo sada je suludo, ako hoćeš da odvedeš dijete na skijanje treba ti jedno dvije stoje ako ćeš ponijeti piće i hranu.
Jahorina je preskupa ali ipak nije ni blizu ovog deraca....
Ne ides na skijanje i vecina ce postati pasteta turisti nek ste se smijali tudem jadu
Pošto je pasulj?
Nek je najede narod jednom za svakda
Jeftinije je u Francuskoj i Italiji na skijalistima nego kod nas i sa tim brdascom u CG i na Jahorini.Makar ides na Alpe gdje ne moras da brines za ski liftove i i.a li ili nema snijega ,jel staza pripremljena itd
Hahahah a đetića veće su budale sto sjedu i jedu...
Ma nek samo napucavaju cjene dok sve manje i manje bude turista, pa ce onda trljat ruke jel lokalci nece sigurno davat tolke pare.. pa postalo skuplje kod nas doci na odmor nego u najskuplje destinaciije, koje ti nude top service za te pare. Daaj kad mi sitotinja kontamo pare uzimat i prodavat maglu..
Ovcu možeš svake godine šišati a samo jednom je možeš zaklati. Niko im neće doći slijedeće godine
a na Bjelasnici kolac 10-12 km,sendvič 15
Ne znam gdje si to jeo? Ja sam cesto na Bjelasnici i to je jedina prihvatljiva planina u regionu. Pa je hrana u Aromi npr od 7-9KM, pica u piccolo mondo od 11-13KM. Cijelodnevni parking je 5KM. Cijene ski karti su snizene trenutno po 30%. Nigdje nisam vidio da je kolac 12 ni sendvic 15.
Bio sam ljetos u Petrovcu, pljačanje
Pura 30 eura, a i telece pecenje 30 eura. Nema dalje
Pa nije Kronplaz,Valdiser...
Ovo su zajebali i Jahorinu