|

"Emina"- Udruženje žena koje se bave proizvodnjom zdrave hrane

"Emina"- Udruženje žena koje se bave proizvodnjom zdrave hrane
0
Klix.ba
23.12.2013. u 18:43
4
komentara
0

dijeljenja
"Emina"- Udruženje žena koje se bave proizvodnjom zdrave hrane
Bogatoj ponudi trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Emina u kojoj posjetitelji mogu naći raznovrsne organske prehrambene proizvode.
Udruženje žena Emina iz Ustokline bavi se proizvodnjom zdrave hrane, te u saradnji sa svjetskom organizacijom Slow Food radi na projektu slatka od guljene šljive. U kućici se mogu naći brojni proizvodi: zimnica, đuveč, paradajz sos, krastavci, domaća tarhana, prirodni sokovi, domaće rakije i suho voće. Svi proizvodi su napravljeni od sirovina iz vrtova i voćnjaka članica Udruženja.

Posjetitelji mogu dobiti detaljnije informacije i savjete o režimu zdrave ishrane od ljubaznog osoblja u kućici udruženja Emina.

Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...