|

Atraktivni hercegovački proizvodi u Eco-Line kućici

Atraktivni hercegovački proizvodi u Eco-Line kućici
0
Klix.ba
7.1.2014. u 16:23
4
komentara
0

dijeljenja
Atraktivni hercegovački proizvodi u Eco-Line kućici
Bogatoj ponudi trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Eco-Line u kojoj posjetioci mogu pronaći raznovrsne tradicionalne hercegovačke proizvode.
Iz atraktivne lepeze proizvoda pravljenih po tradicionalnoj recepturi izdvaja se karakteristični sirup od divljeg šipka, a u ponudi su i sirupi od zove i kadulje, pekmezi od smokava, te drugi proizvodi koji pomažu pri očuvanju zdravlja.

Izlagači svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...