|

Coca Cola Sarajevo Holiday Market: Unikatni proizvodi u kućici Open Gallery

Coca Cola Sarajevo Holiday Market: Unikatni proizvodi u kućici Open Gallery
0
Klix.ba
11.1.2014. u 16:40
0
komentara
0

dijeljenja
Bogatoj ponudi trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Open Gallery u kojoj posjetitelji mogu naći unikatne ručno rađene radove.

U ponudi je dizajnirani nakit od vune, konca, dragog kamenja i minerala, te ručno rađene lampe, slike, drveni predmeti i sitnice za uređenje doma. U kućici se mogu pronaći i slike na staklu, svili, platnu, te modni dodaci za djecu i odrasle.

Izlagači trećeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa svoje proizvode nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata, a u toku su akcije i sniženja.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem medija, te putem društvenih mreža i oficijelne internet stranice Marketa – www.sahm.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.