Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trovac i totto to su hambasi ostalo nista em malo em skupo
fast food king cvila
Tale na na tramvajskoj ispred scca je bio hambash
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ove cijene prolaze samo za ove influensere, wanna be persone i samce. Evo bracni par sa dvoje djece bi platio 32KM(ako je 8KM) za 4 burgera od kojih se vjerovatno ne bi ni najeli. Cijelo pile 9KM, porcija teletina ispod saca 9KM, cevapi, pita, sve cijenom prihvatljivije od burgera a o “sitosti” da ne pricamo.
Nevjerovatno koliko negativnih komentara! Pa stvarno ste dno dna, zasto hejtate nesto sto valja?Siguran sam da 80% nije probalo, ali uredno ode do mc-a, naruci meni od za 8km gdje dodje smece odmrznuto, cola razmucena i 1/6 od malog,nazovimo krompira. burger bar vece cijene ima,ministry za 2 km skuplji, ali bitno je ovo hejtati do kraja! Probajte napraviti burger od pravog mesa, kupite mlijecno pecivo i saberite, dodajte kiriju koju placa,radnika,rezije..
Da nece neko za vas idiote mozda dzaba raditi??
U sred Beča vrhunski kebab 1,99 €
Imal sa suhim sirom ?
Sretno. :)
dobro da su ukinuli zabrana, sada se moze u dzematu jesti
Kada se kod nas svakakve kalamute prodaju za 4-5 KM, onda se nadje neko ko pristojan hamburger cijeni cak 9 maraka. Kupis par namirnica i s ceifom napravis sebi bolji (i jeftiniji) obrok nego pola restorana i fastfudova u SA.
Za 6 KM napravim burger od 200 g mesa, pomfrit, topljeni sir, zelena salata, paradjz, krastavac, restovani luk, namazi.
burger pravim od bifteka odstojanog dry age i malo je skuplje e to je kvalitet a ne do prvog mesara ili marketa bilo sta,bolje rjedje ali kvalitetno,tvoj burger od 6 maraka je od losega mesa,tvrdo i zilavo
Biftek kosta 35 km/kg znaci da je 200 gr 7 KM, I to svjezeg, dry age je mnogo skuplji. Ne moze biti malo skuplje, vec mnogo mnogo skuplje I niko ne pravi od te vrste mesa burger. Pravim od dijela vrata i plecke, gdje je meso mekano. Dry age se najcesce tretiraju drugi komadi kao sto su T-bone, tomahawk, rib eye...
Burger je OK. Nista spec. Kosta vrtoglavih 10KM i stane u oko. To bi bilo to!
deset maraka je za mene prejeftin jer znam koliko kosta pravo meso
Ovo je pravi dzematlija
Ovo je pravi dzematlija
Smeće od hamburgera, skup, jadno izgleda, još gladan ostaneš.
Najskuplji hamburger u čaršiji... Pa Mama Burger iz SCC-a je klasa ispred Šah-mat-a, a čak i jeftiiji.
9.50KM Hambaš, a volim ja onja kod Trovaca od 2keke, vjeruj.
Otvaraju se menze za papke, a one za raju malo pomalo nestaju. Cenera dat za hamburger, mogu jednom da vidim sta je fazon. Obicno fazon bude da se tu populaen
Da se tu popularno uslikati.
Što ne bi otvorio. Nikakvih troškova osim kuhara nema. Dostava ubi nogom. Svi kući sjede, strah u kostima od plandemije, rade online, para na bacanje a ne mogu potrošiti, naručuju burgere i tako to... Mislim da je računica sasvim jednostavna.