Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ste rekli... mnoge žitarice? Odjednom nisu zdrave? KOJE? Kakav glupi neodređeni članak
Pitam se do kad će ovako loše prevoditi tekstove i davati dvosmislene informacije? Žitarice same po sebi su zapravo zdrave i odlična hrana. Tu mislim na puno zrno - integralno brašno. Problem je dodani rafinisani šećer, kojeg ima u proizvodima za doručak tipa Nesquik i sl. Takvi proizvodi se zovu žitne pahuljice i spadaju u visoko procesiranje hranu.
Da covjek jede travu opet bi napisali da nesto ne valja i da nije zdravo,od neceg se mora umrijeti,dokaz su sportisti,lafo treniraju i hrane se zdravo a udaraju ih srcani udari ili slicno
trava se može jesti, nije problem nutricioni nego ima neka kiselina koja oštećuje emajl zuba. za ostalo: uzmi brate paket i pogledaj koliko je šećera.
najbolje je nista i nejesti i zvrsit s tim