Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 2000 kalorija, ali u Limburgu!
Jao mama ,a nisu istrazili smece zamrznuto iz mc donalsa,burger kinga i ostalih
hmmm. kebab... u kibli ili uvijen .. mljacccccc. Mozda jer premasan i preslan, ali zato kad se nedeljom nadjem u Mutvaku, onako mamuran, ja si lijepo narucim veliki s pomfritom i meni se moje soli i masnoce vrate! Onda sve to fino zalijem vodom i haj na kafu ... jednom sedmicno me nece ubiti ...
@suljo- \"stose\", \"staje\", \"dje\" i \"milijon\" takodjer nisu rijeci. pricaj ti u svom gorazdu kako hoces,ali javno se potrudi da ne izgleda da nisi skolu vidio u zivotu..ipak je ovo javni medijski prostor. ili ako vec ne znas pricati normalno,potrudi se da ne komentarises nista,jer ti se ljudi smiju i shvataju te neozbiljno.
ma to su gluposti...cuj 35%...i ovi novinari ne znaju da pishu...uglavnom doner je the best...jeo sam ga u istanbulu 10 dana...one od 95 centi pa do deset eura...najbolji je u sarajevu u ADK-najvishe lici izvornom...bolji je od srajevske pogani
Suljo bolan, pa nije milijon, nema j nesreco.... Kako ba moze bit seljacko, bolan, bolan, pa ti si iz brloga nekog izletio haman.... koji kelja
Konzumiram doner,ali pileci samo.Pileche grudi,radio sam izvesno vreme u \"proces plant\" mislim da mozete i videti snimak na youtubeu. Jagnje se odere i sve 95 posto sa njega skine. Pa se sa prskalicom \"vrucha voda\" skida ostatak sa kostiju. To pada dole u \"drain\" slivnik. Kasnije se odvajaju koschice i \"dlacice\" pa se to mesha sa raznim zachinima i \"colagulatorom\" kao lepak koji ljudski organizam moze da konzumira. Pod pritiskom se smesa ubacuje u kalup a u sredini je metalni stap koji se ubacuje u vertikalni rostilj. Sve u svemu pilechi je najzdraviji jer nema lepka i nije smeche! Malo je skuplji 10 posto ali ono prethodno nikad vishe ne bih jeo! Chevapi su ok! Ali imaju svinjechu mast.
Ne pravi se grcki gyros od svinjetina, kakva su to lupetanja. Grci konzumiraju morsku hranu i janjetinu, svinjetina je tamo potpuno marginalno meso.
trebal napominjat da je ovu studiju finansir\'o mcdonalds :D ...naj su ludji...
cevapi su isto smeće kao i ti kebabi. Masno i slano do jaja...
\"...više od 1000 kalorija (pola preporučene dnevne doze) \" jest al malo morgen
ovoje ono: nemojte kebab hajmo u Mcdonalds xD ko ovo primi za ozbiljno treba ga streljat,sta bi mi bez donera?!
Nista bez kebaba. Najedem se uvjek najbolje s\' kebabom. I to ono meracki.
Pa mislite da u Sarajevu nema svinjske masti u kebabima? Kako bi drugacije bili socni i onako ukusni. Ko god je jeo, mora priznati da ima okus cvaraka.
Pa OMG,koji fast food ne sadrzi veliku kolicinu kalorija?Jos je bolje kebab pojest jer barem ima povrca u njemu