Promo
42

Dočekajte iftar sa porodicom i prijateljima uz bogat iftarski meni restorana Milkman House

Foto: I. Š./Klix.ba
(Foto: I. Š./Klix.ba)
Besprijekorna čistoća, kako samog objekta, tako i pratećih sadržaja, ugodna muzika i moderan i funkcionalan interijer su nešto što će na vas sigurno ostaviti pozitivan utisak, te stvoriti idealno mjesto za ugodan i opuštajući iftar sa Vašom obitelji.

Milkman posebnu pažnju posvećuje odabiru namirnica za pripravljanje njihovih specijaliteta. Svako jelo se priprema s ljubavlju prema hrani i svako jelo je posebno na sopstven način.

"Kroz naše objekte je prošao veliki broj pravih gurmana i svi su ostali prijatno iznenađeni našim jelima, kako domaćim juhama, kuhanim jelima i pilećim specijalitetima, tako i našim desertima. Sigurni smo da ćete u vrijeme ramazana pronaći vaše omiljeno jelo na našem jelovniku", poručili su domaćini restorana Milkman House.

Restoran se nalazi u Importanne centru na prvom spratu, ulici Zmaja od Bosne 7, sa pristupačnim parkingom i popratnim sadržajem za Vaše mališane. Posebnost usluge ogleda se u spremnosti i dodatnoj motiviranosti osoblja da se osjećate kao u svom domu. Milkman restoran u svojoj ponudi ove godine izdvaja iftarske pakete za džamije.

Za sve narudžbe, rezervacije i ostale informacije posjetite njihove oficijelne web stranice, Facebook i Instagram stranice, ili ih kontaktirajte putem nekog od sljedećih telefonskih brojeva: 033 811 217, 033 229 888 i 061 108 010.