Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje janjetina iz jablanice?
kokoš radi to isto ,što nju ne spominjes? dvostruki standardi malo a licemjeru?
Željo izvikan. Zbog toga je velika guzva. Zbog guzve žure u pripremi pa meso nekad sirovo bude. Nagurali stolova ne mozes proći. Gledaju da sto prije jedes i ides jer sljedeci gost vec stoji pored tvog stola i ceka kad ces pojesti zadnji cevap i ustati da on sjedne. Uglavnom tamo se osjecam ko na pokretnoj traci...Primitivizam.
@PradBitt Zavisi ko pravi i kakva je riba ;D. Vjeruj!
JEBOVAS ČEVAP
Od sveg nabrojanog cevapi su bolji, a u nasoj kuhinji bi bili mozda na sedmom mjestu.
Ocito nisu probali Travnicke cevape zato su na 13 mjestu 😁
Svi pljuju po Zelji a guzve nenormalne ljudi cekaju sat vremena....lakvi licemjerni komentari....
Konkurs bio za bolesnu hranu cevape su od fasiranog mesa pametnom dosta sushi za ishranu sto je messi za fudbal
Nema sanse da je Sarajevski cevap bolji od Travnickog....mozda jeste poznatiji ali ima daleko boljih cevapa u Bosni nego u Sarajevu.
@laflaf svi znaju da je BL ćevap bez konkurencije, pa onda Travnicki, a onaj suhoparni od Zelje nebih ni svom cuki dao
Mesar stari na postelji,umire… Zove djecu,zenu,okuplja ih oko sebe i kaze tihim glasom: ``samo da znate,cevapi se mogu i od mesa praviti``… I izdrahnu! 😂
Visočki ćevapi su najjj...Zenica,Travnik,Mrkva OK!
Matija Babić, vlasnik portala index.hr, napravi svoju stranicu TasteAtlas, objavi da su ćevapi pri vrhu liste i ovdje se odmah zakuha.
Nevezano za cevape, rezultati ovakvih istrazivanja su za budale. Svako moze imati svoju listu pa i Taste Atlas. Tako i autor clanka, moze po svom ukusu, to prihvatiti pa nasloviti clanak kako je naslovio. Cevapi nisu medju top 13 ni u balkanskoj kuhinji.
sve se svodi na rate, tako da zeljo nije ni blizu zmaju! :)
Kako da priznam rezultate kod kojih je Hrskava Svinjska Noga najbolje jelo na svijetu!?
@dinooo1 hahahaha, to ti je omiljena hrana od predaka
Komadic fasiranog mesa sa lepinom, hahahaha. Pored toliko nacionalnih specijaliteta sirom svijeta ?Ko su ove budale?
Jedino şto mogu reći Za sushi, je da je to puno zdravije nego naši ćevapi. Na duge staze možeš samo dobit cancer od ćevapa, dok japanci žive najduže na svijetu.