Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolju baklavu do sad, sam jela u Gaziantepu u Turskoj... 'naci Bozee
sve je to lijepo u svijetu, ali eno u sara centru na ilidzi prodavnica samo baklave se prodaju i to mnogo vrsta. lako je copy paste i lec spavat, treba malo i istrazivackog novinarstva
Je li iko primjetio da na Klixovoj rubrici Hrana i piće nema više Vjeke kuhara ?
Baklava. Ne postoji bolji kolac na kugli zemaljskoj. Samo kad ga napravi ko zna, po mogucnosti Bosanka. ♥
Imam ideju za njega, samo on ne cita ovo al nema veze. Kaze "pravimo s medom, pekmezom, maslacom i pistacijama", al znas sta bi bilo nevjerovatno, i novi veliki hit u svijetu baklave, ove vako dobre top baklave sto ovaj pravi, al s nutelom. Joj covjece. S nutelom. Fuck. Zamisli te kombinacije.
nisi ti lipljen, ti si som! :)
Mmm...
Pavlovljev refleks vrijedi i za ljude - slinim ko Bernardinac.
Nemoj mi to radit...
odlicno, nikad necu smrtati, nazalost :)
smrsati*