Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Tuzli sam pojeo najgore cevape u zivotu!!!
@MrBig u Limenci od cevapa podrigujes 7 dana min imaju cisto govedje meso i soda bikarbonu ili neki drugi vrlo bitni zacin u omjeru 50:50
@MrBig U Limenku sam se kleo do prosle sedmice... Pa ono su bili najkraviviji cevapi u zivotu! Pa sta je sa vama ljudi moji??? Nisam htio konobaru da se zalim ali se kunem da u limenku necu vise uci!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Picerija Nota bene u Tuzli vrh hrana
Hej, ovih sarajevskih komentara mi puno k....! U sarajevu znate kao niko praviti pite i ništa drugo a ćevapa se manite..
Nema grada bez Sarajeva
Stvar ukusa, po meni nema ćevapa do sarajevskih. Tuzlanski, banjalučki, travnički ... dragi samo tuzlacima, banjalučanima i travičanima.
Ljakse , u Sarajevu si i prije rata mogao pojesti banjalučke ćevape a sarajevske nikad u Banjaluci! Razmisli o tome!!
U Tuzli je Sarajka broj 1
Jedina konkurencija je Zlaja. Ostali su definitivno iza...
Realno, teško je naći tako loš sladoled kao u slastičarnoj Evropa.
Sta vam je seljaci bolji u neumu cevapi
dobar si hahahaha
nema cevapa ko u Sarajevu a i u Travniku sto je tacno..ali Baščarsija je odusak..
Ko u travniku nema, ali ko u sarajevu ima, u zenici na vise mjesta, cak i boljih nego u sarajevu. Ja bih ovako rekao, cevapa ko u travniku, a somuna ko u sarajevu, nadaleko nema..
odkud 7 cevapa u lepinji? kakva je to zavjera?
Nema ćevapa kao u Travniku. Nek me mrze Sarajlije, ali tako je ;)
Tuzla se mora vratiti Srbima!
@uTurskuStokoB od kada si ti postao srbin krmak vlaski?
Srbija se mora vratiti Turcima
Cevapi i masno tijesto! Bas onako svjetski nivo kulinarstva! A ovaj Haljimi Sevćet ako pravi od prirodnih sastojaka sladoled ja sam papa! Inace sve prirodni sastojci u sladoledu imena - Zuppa di Inglese ol engleska supa, pa snickers, pa mint nesto. Nego na Slatini dole, prekoputa Sodaso uzima prahove od rodjaka pa mijesa. Jedino sto mu je sladoled jeftiniji od ostalih, i porcija je veca - pa ovi prodju po carsije, uzmu dvije kugle za marku i lizu li lizu na povratku! Cevapi - Grole i Zlaja!
Jedini dobar sladoled što sam u cijeloj BiH našao je u Bihaću, zaboravio sam naziv slastičarne, ali je na glavnom korzu. Ovo ostalo gore nego kod Šiptara.
gledaj sladoleda, šiptari na aparatima!
Tuzla jeste lijep grad ali hrana im je katastrofa
Što se tiče Limenke i Ćevapa; život i nije toliko loš i bez ćevapa.