Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuc, kuc! Ko je? Dijabetes 2
Izgleda dobro. Mozda praviti sa stevijom.
da se baklava zastiti od ovih debila zakonom
baklava od banderinog lista
Ccccc nista vam nije sveto! BAKLAVA JE BAKLAVA, kakav cheesecake! Ko burek sa sirom! Nikad nece biti prihvacena ovakva...doduse ne izgleda lose :D
Jedan doctor jednom rece “Posipaj se pijeskom da se priviknes na ilovacu”.
Instrukcije za konzumiranje: Zgulis cheesecake-dio i opjedes baklava-dio.
plus, nista sushi, samo sudzi...
Cuj IZVADI PA PECI 😂😂😂😂 Staviti u zagrijanu rernu na 200° da se kore zapeku na četiri minute i izvaditi. Smanjite na 160°, na toj temperaturi pecite baklavu jedan sat.
Sarma Burger ce vas ocarati
Evo nesto razmišljah, mogli bi izmislit i kakvu sushi/sarmu, sirove ribe umotati u list kiselog kupusa i proglasit specijalitetom
otkad ja jedem sladoled i baklavu zajedno..probajte..
sljedeci recept, cevapi umotani u burek
Ma dajte molim vas..Burek sa sirom 😀
Nista im nije sveto!!!
Ubise se od kurca za cenera
Ne ser’te!
NEDAMO BAKLAVU!
ne se pise odvojeno od glagola