Komentari (728)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam za burkini ali ovo pocinje liciti na vec dobro poznati fasizam
Realno gledajuci sta su ocekivali posle onakvog pokolja mada meni licno to ne smeta
fašizam je na bilo koji način kroz izgled i gardarobu davati drugima do znanja kojoj vjeri pripadaš
PRIKAŽI ODGOVORE (59)
Ovako se razbahate i na Ilidzi, pa komunalcima treba tri dana da ociste sto bagra ostavi iza sebe 😂
@lijepi huso ! Hjebemo ti mi mater vlasku.
@StaGledasUociTeJebem Već sam pisao o tome, moja prijateljica radila u Londonu kao sobarica, kaže da većih uhljupa i pogančera od njih nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
ako bi nas sve Muslimane ubili na ovom svijetu, Bog bi unistio sve, jel jedini razlog sto ovaj svijet dalje stoji je zbog naseg Namaza od nas sto klanjamo, to je hadis od pejgambera jel oni sto neklnjaju i sto su "nejes" zemlja ih prolkjine kad hodaju preko nje, i da bi svi mi nestali (Muslimani) zemlja bi ih progutala , i pukla od njihovih harama
HITNO POTREBNA INFORMACIJA IMALI GDJE DA SE NABAVI LIJEK "BOROPIN" KAPI I POŠTO SU? MOLIM VAS AKO IKO NEŠTO ZNA DA SE JAVI
Nema smisla ako živiš po islamskim načelima, ili bilo kojim drugim koji konzervativno gledaju na olbačenje za plažu, da ležiš među muškarcima ili ženama u gaćicama za kupanje! Jednostavno ti nije mjesto tu!
MRS KUCI
I TREBA
Nindže na sunce.
Ugledali sunce.
nisam za burkini ali im netrebaju braniti neka naprave neku plazu gdje bi se mogli samo oni kupati isto kao za nudiste imslim da bi svi bili zadovoljni
Eto ideje da neko od toga napravi dobar posao.
Samo znam jedno, a to je da sljedeci put kad ova zena zaista i vidi nekog potencijalnog teroristu, mozda i presuti vlastima i ne prijavi njegovo sumnjivo ponasanje. Francuska vlada se igra sa sudbinom sopstvene drzave, previse su se zahuktali u ovoj antiislamskoj retorici i igraju kako ISIL svira.
Tako je! Dosta je vise ove islamizacije, gdje se god pojave hoce svoja pravila postavljaju. Ostanite u Arabiji pa tu radite sta vam je volja!
Ostali bi ljudi da ih ovi ne protjerivaju svako malo Ko da bi izbjeglice išle u fašističku Francusku da imaju svoj dom, ko da bi bošnjaci išli 90ih iz svoje domovine da nije bilo šta bilo. Tako da, najjednostavnije je reći ostanite u Arabiji pa tu radite šta vam je volja, to je njihova religija/kultura i demokratije neće biti sve dok se to ne bude poštovalo. Kada se njima zabranjuje nošenje burkinija to je normalno, kada neko kaže nešto protiv homoseksualaca, ili ih pogleda počinju hashtagovi.
S tobom se 100% slazem A evo jedno poredjenje.. Zamisli da Kinezi koje zive u Evropi, a ima ih puno, krenu da uvode svoja pravila.. To neces vidjeti jer su jedan fin, kulturan i uljudan narod@PATRIOT
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego sta nego rastjerati . Idi na Bliski istok pa se dole zamotavaj .
Fasisticka i dvolicna krstaska Evropa , ko je ne zna skupo bi je platio .... Sve bivse kolonijalne sile sada "djele" pravdu ..
Ja kad dođem u nečiju kuću trudim se da postujem njegova pravila.
Nek su je otjerali,cuj dosla na plazu a obukla se ko da je na Alpama.
ČUDO JEDNO,A ONI U SAUDIJSKOJ ARABIJI DOZVOLILI DA SE GRADI CRKVA DO SRKVE I DA SE SLOBODNO MOGU NOSITI KRIŽEVI NA LANČIĆIMA,A< USTO SVE ISLAMSKE IZBJEGLICE POBJEGOŠE U ISLAMSKE ZEMLJE.