Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast I Amri I Edinu ,ali brate dosta vise , od pastete pa do dokumentaraca , svaka im cast , uspjeli su I super su par ali ipak sto je puno puno , ukljucim FTV kad ona neke emisije o gradovima u Bosni kad ono Amra , sjetim se Zuke davno prije I isto tako rahmetli Dzanke I geografije I odmah iskljucim Amru , brate ne mozes biti I glumica I manekenka, I doctor I urednik I sve
Uz pola komentatora ovdje stoje njihove zene sto su se zguzlatile i slaufe nabacile pa gledaju sta ce napisat!A, ha, ha....a glavno opravdanje im je "Sta hos, ja sam rodila"!Rodila i ova troje , kao i mnoge, ali ne tare burek uz turske serije!Samo naprijed Amra, vadi im mast!
Nemam nista protiv zene, ne poznajem je ali pretjerivanje sa ovim nametanjem. Koje su vrijednosti njene i sta obicna zena moze nauciti od nje sem sto se dobro udala i sto je pokusala kao manekenka.
Dok je ovakvih ublehaša mi čemo i dalje uvoziti krompir iz NJemačke i luk iz Holandije.
eh da ga bogdo uvozimo iz Njemacke i Holandije... nemamo mi para za Njemacki krompir i Holandski luk, mi ga mozemo samo gledati u izlogu... nama to dolazi iz Rumunije, Bugarske, Albanije, Poljske, Moldavije, Makedonije, Kosova i slicnih "naprednijih" zemalja sa upitnom kontrolom kvaliteta... karikiram, naravno...
Kome si djecu uvalila?
Ja se ne bih poslije Srbina sa istog vrela vode napio a zensku ne bih ni sa stapom dohvatio a ne poljubio ili rukom dirno.
@Skojevac Amra sve u suzama hahhahaha
Zahvali se svom međunožju, inace bi bila niko i nista.
STUHOO
Puno su mi draže poznate ličnosti koje nemaju potrebu za stalnim eksponiranjem i nepotrebnim objavama. Ali svi smo različiti.
Ja taman htjela danas pitu za rucak. Sad sam motivIsana da je odgodim za 30 dana.
Meni je žena rekla da od svih sarajevskih fufica i wanna be celebrity-ja mogu samo sa Šebićkom trenirat i kapak!
Licno cu poslati mail klixu da se zabrani komentarisanje na bilo koju vijest...kako bi pojedinci kmecali...
jes se proružnila
Jest je Dzekson potrosio 🙄
Lafica bila, Lafica ostala ! Amra, hvala od srca !
fuxacha