Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro prekopiran članak u lošem podneblju, jer očigledno veze nemate koliko košta odricanje u hrani i suplementaciji. A naša platežna moć odavno nije na koljenima, već se vuče kroz kaljužu u pokušaju da se preživi
...kakve veze ima platežna moć sa izborom između jabuke i baklave...ili umjesto cijelog pojesti pola hljeba...ili umjesto kobasica pojesti porciju graška...?!?
@WinsClenT3 Pa brate nije uopste platezna moc u pitanju vec je stvar tvoje discipline. U svakom trznom centru imas zamrznuto povrce od pola kile koje kosta 1.20KM, uz to imas konzerve raznoraznih riba i mesnih proizvoda koji kostaju do 2KM.Dosta jeftinije od oraha za baklavu ili cipsa, cokolada i gaziranih sokova.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije fazon u razornoj moći, nego u borbenoj gotovosti. Šta meni, ili njoj znači da smo kao izvajani, ako smo 'mrtvi' u krevetu?
Nigdje veze, ako si aktivan aktiovan si i u krevetu, ako si truho i mastan i debeo nisi ni za sto.
@VolimPxxxx. A eto, zovno bih te da provjerimo teoriju, ali mozda se ne bi svidjeli jedan drugom... :)))) Šala, ne ljuti se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svitaće zore, zore prolaziće dani a ja te kile moje ne mogu da smanjim......
Neka ga pokažu sa 50 godina hahahaha
@zmajcekSaUne, pa i sa 50 godina mozes izgledati kao zdrav i fit pedesetogodisnjak i kao debeli, nezdravi pedesetogodisnjak. Kakve veze imaju godine?
Ovo je taman za mene,ja 110 kg, taman da se trbusi znoje i talasaju
o čemu pričaš? pa bola grašak sadrži najviše hidrata. Proteini su nekompletni jer su manjkavi u aminokiselinama i treba se kombinovati sa namirnicama životinjskog porijekla. Dok je mlad grašak zadrži puno šećera koji se pretvasa u škrob Grašak kalorije na 100 grama Energija 81 kalorija 4% Ugljeni hidrati 14,45 g 11% Proteini 5,42 g 10% Ukupno masti 0,40 g 2% Dijetalna vlakna 5,1 g 13%
oj kako se neko moze zamarat ovim hebote
Od hranljivih sastojaka najviše sadrži uglenih hidrata, uglavnom šećera (oko 16%), belančevina (oko 6%), dosta dijeletskih vlakana, i nešto malo masti, dok holesterola nema. Belančevine iz graška su nekompletne, jer su manjkave u aminokiselinama — cistinu, metioninu i triptofanu, te se mora kombinovati sa namirnicama životiinjskog porekla.
Al volim ove gacice na ovoj od 57 kg.......
ES MIR SCHEISSS EGAL !
Nasminkala se, utrpala stomak u helanke i uvukla stomak.
Već sedam godina zaredom DASH dijeta je izbor svih stručnjaka za najbolju dijetu u Americi i Svijetu. Ne samo da će vam pomoći da otopite kilograme – ova dijeta pomoći će vam i da poboljšate svoje zdravlje!
@Ebu Ne biraj nikakve dijete, jer dijeta nije nacin preko kojeg ces sebi pomocno nq duge staze. Samo brate po obroku stavljaj povrca velicine zatvorene sake (tvoje), uz to koristi maslinovo ulje koje nije przeno(ono direkt sipaj iz bocice na tanjir) i jedi ribu, piletinu i konzerve mesnih proizvoda, tqkodjer po obroku ribe npr.nek bude u velicini tvoje sake
@Ebu Za dva mjeseca gledaj kako kile nestaju, jer ces pojacat metabolizam i naucit tijelo da trosi kalorije koje su se nakupile u tvom tijelu (salo). Jedi cesce, 3 do 4 puta na dan kako bi dokazao tijelu da nema potrebe da talozi(krije) kalorije i da ih skuplja u obliku sala
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
10 kila sminke he he
Djevojka sa prve slike mora da je jako visoka kada izgleda onako mršavo sa 72 kg.
@AriaScorpio i ja sam to pomislila, ili ima krupnije kosti. Ja bi sa svojih 1,70 izgledala kao tenk s tom kilazom - doslovno.
@AriaScorpio Izgleda tako jer je potrosila salo, a rwzgrqdila misice koji su tezi od sala, a izgledaju dosta manje u poredjenju sa masnim naslagama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao i sve ostalo, tako je i ovo stvar ukusa
Koji članak čovječe, pa nije to toliko višak kilograma, nego su ženske vježbale te dobile nešto mišića, pa su dobile i na težini,a izgledaju utegnutije.