Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko para treba za ovu dijetu. NIsmo mi debeli jer jedemo puno. Mi smo debeli, jer jedemo jeftino
Jasno je da ovo kosta..Ali i ne moze ovo svako, da li sta radi ne bi njoj trebala dijeta..Nego potrosis sve radeci...ovo je za nehljebare
Mi radimo da bi jeli...kakva dijeta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kenan Mandra expert. Sa malo matematike se vidi ukupno 1250 kalorija dnevno. Skoro pola normalnih dnevnih potreba organizma. Drugim rijecima gladujes po cijeli dan, moras smrsati. Mozes jesti sta god hoces ali uz 1250 kalorija dnevno moras smrstati. To se zove izmisljanje tople vode.
Manji tanjur i probušena kašika je recept
Ovo je žena ipo.
Pored toga sto ces smrsati na dijeti. Gledajuci recepte, garantujem da mozete ustediti i do 500 maraka mjesecno na hrani. Najvise kosta konzervirano smece, Argete i ostalo. A jeduci smece cete samo htjeti jesti vise.
Al sad zdrovku mamicu curi slina na usta 😊😁
1260 kalorija na dan. naravno da će smrsati. to je osnova za rad metabolizma. tijelo te kalorije potroši da prstom ne maknes.
Kolinda super izgleda, ali ova konstatacija kako "fizička aktivnost ima ikakve veze sa mršavljenjem" je totalna glupost. Ljudi koji nemaju vremena ili volje da se posvete fizičkim aktivnostima, pribjegavaju ovakvim dijetama i to je to. Jednostavna matematika, ulaz - izlaz. Kad si fizički aktivan, ukoliko pretjerano jedeš normalno da ćeš se udebljati. Ali ako si neaktivan, biće to puno brže.
valjalo je ovo tesati jarane
Sad kobilinda opet more pokisnute majice mlatitoi sisama po Putini, makronu i možda opet tramp uhvati koji mandat
Jarane pa citav dan gladan
Kolinda je lijepa zena svakako. Prije i sad. .!!!
muda pod bubrege, pa pobogu ljudi, izbacite UH , tj.piturine, kruh, slatko, pivo , kole i ostalo , jedite sve druge stvari, i još ako smanjite količinski, i nema dalje, idu kile na dolje
kad imas para imas i liniju...
da su je bar sarajlije podrzale na izborima a ne ovog milanovica
Sad moze lakše trazit guzici čepa. Onaj njen hadum ionako samo dahćući potvrdjuje da je živ.
Klixe, plijeni se nečim a ne nešto. Plijeni se npr. izgledom, ali se ne može plijeniti nešto poput pozornosti.