Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne rekoste ništa za prehladu.
Sta napisa?
Meni je vazda fetiš bio,ja zapalim cigaru a mlada frulu svira...kakve crne noge
@gooUser1601444954 uuuups ja sam fulio vijest oca mi...
Šta su "vršci stopala"? Prsti ili stopala?
"petominutni trening" - nema od tog nista. Treba ti barem 15 minuta da se zagrijes za bilo kakav trening
ja sam ove vjezbe radio zbog bolova u ledjima i krstima,nakon duge vjezbe me toliko zabolilo da nisam mogao raditi nekoliko dana,haj rekoh mozda je neka reakcija,kakvi ono jos gore!
@AhmetKosacaMladji kad se radi nepravilno mozes samo pogorsati. Pravila su da se radi lagano, kontrolisani pokreti i do granice boli. Cesto vidim ljude kako dok rade nisu svjesni da im misici popustaju, umorni su i onda se gubi kontrola i dolazi do povrede. Ja sam redovno pola godine radio ove vjezbe 2-3 puta sedmicno po 30 min i zaboravio sam da imam problema sa ledjima.
@kenjo.vandjo mozda nije u pitanju isti problem,jer i da sam htio da radim nepravilno nisam mogao uprvo od bola nego paljivo i lagano!
slike, ne tekst, slike vjezbi!
Ovo je ko prenos pornića na radiju. Pa je li problem ispod ovako šturo i glupo napisanogili prevedenog teksta staviti sličicu ili clip kako se vježba izvodi? Baš sve radite površno.
Ne znate ni prevesti tuđi tekst koji kopirate bez odobrenja.