Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak se mogao zvati i Kako popiti samar u prosjecnoj bosanskoj kafani. Ulazi, kae znas sta ibro, jebote vise pinja kolada, triput sam se slaufom opaso, de mi sad fuzi navel, nesto me navelo. Ibro: nista. Pumparica: gruh!
Sta kafana to je u Bosni luksuz vec ispred prodavnice dvolitra pive na akciji. Standard
@krajisnik Situacija je sad dosta bolja, u odnosu na prije 10 - 15 god. Onoliko je bolja koliko je ljudi otislo vani. Ne zarade se goleme pare, al bar se ima za staklenu pivu.
Dvije dvoguze i svinjski narezak pa pola litre rakije "druga specijala" i ni grama nećeš dobiti na kilaži jer u finišu sve povratiš!
Znaci moracu prestati da pijem long island koktel u birtiji kod Fate kad dodjem .
1. Piva 2. Piva 3. Piva 4. Piva 5. Necete vjerovati opet Piva
Imal kakva alternativa tuzlanskom pilsneru. Ubi me soda
a za pivski stomak niste culi aaa
opet tekst za americko trzite....
Svako je kalorično. I flaša pive od 0,33 ima oko 150 kalorija. A niko ne pije jednu flašu, prva je samo da odčepi. Pa ti skontaj koliko si kalorija unio. I onda se ibrete što im stomak raste.
Koji kandidati za dzehenem isto kao da su se mafijasi iz SDA sastali
Kad pijes a ne mezis brzo ces doci ko daska petica.
Pivo zakon, prirodno. Samo pomalo. Ne puno
Ne, neeee, samo mi Pina Coladu ne dirajteee
Drmnes po litra viljamovke jara pa da vidis onda kalorija
manite se tih koktela, drmnite čistaka 0,2 ili 0,4 jednog dnevno i nema problema
Bullshit clanak. Svaki alkohol privlaci vodu, ovi dodatno jos jecera ubacuju u tijelo. Zato su stari kamioni imali alkohol da skuplja vlagu u pneumatickim kocnicama da ne bi hrdjale i zato je tesko imati alkohol preko 98% cistoce jer uvijek privuce vlagu (vodu) iz zraka.