Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smije se puno komentarisati na ovakve teme, prevelik je broj onih koji vjeruju ovome i slicnim idiotlucima plasiranima preko interneta od nepoznatih autora i sa slabim naucnim pokricem...
Ne bi da puno pametujem, al ovo je prosta metematika, ako uneses manje od onog sto potrosis tijelo visak pronadje u zalihama masti.
Ljubav moja uvijek je tu, citas je svakog dana u ovih stihova par, sto srcem svojim uvijek ih pisem i ostavljam tebi na dar......
😔
😔😔
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Četvrti dan Dženaza
Njabolja dijeta je ona u kojoj mozes da jedes koliko god zelis ali se pridrzavas samo jednog prostog pravila. Onoliko koliko pojedes to i potrosis, a ne da se zavalis u fotelju. Takav sistem funkcionise na sve metabolizme. I spore i brze.
Ne izgube se 4kg, vec 4 litra, ha ya
Pa necu da obolim boze sacuvaj,svak se danas pravi pametan. Itekako se moze smrsat bez ovih gluposti!!
A pacijenata majko moja. Pa kad ne bi ništa jeo tri dana ne bi ništa izgubio nego vodu i to iz koljena!
Ne moguće!! Ako uzmemo da dnevna količina unesenih kalorija potrebna za prosječnog covjeka iznosi 2000. 1 kg je jednak 7000 kalorija. Znaci da bi izgubili jedan kg potrebn su vam u prosjeku3 dana. što znači za 4kg vam je potrebno 12 dana ako izuzmemo aktivnosti. Ako bi ipak aktivnosti primjenili u jednačinu i da recimo dnevno trošimo 1000 kalorija to bi onda znacilo da umjesto 12 dana bilo potrebno odprilike 8.
Možda da pročitaš članak prije nego komentarišeš?
Ja mršam dok pišem 🤣🤣🤣🤣
Zamisli kazes raji na poslu, pratim dijetu sa kliksa
Nije bitno ako unosis samo ugljiko hidrate dok god ne prelazis granicu kolicine kalorija koje je tjelu potrebno. Dokazano. Samo dali se takva dijeta preporucuje? Svakako da ne :)
Dokazano je obratno. Kalorija ugljikohidrata kao fizikalna jedinica i vrijednost izvan organizma nije kalorija ugljikohidrata iste vrijednosti kad je u organizmu.
Čuj dijeta sa hrenovkama...
Ja i secerom. Samo kliks bolid ima muda da ga odvali