Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi jarane babe 🤣. Kod nas preko 40 i kuka. A i savila se haman do zemlje..
Babe na Balkanu se saviju od cegera.
Hmm, izgleda ta tvoja ima vise od 40.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas sa 40 vec imaju redovnu terapiju...sve je do sredine u kojoj zivis, a nasa sredina je otrovna i nema toga ko joj ne podlegne
I koliko zdravo zivis, to isto utice kao i sredina.
Nedostajanje...zamka koja se javlja nocu, u samoci...Tvojoj blizini sudjena je daljina....Uvijek je to nedostajanje, na tren od vjecnosti.....Na dah od uzdaha i na otkucaj od srca.
😔
😘❤🧚‍♀️🐉❤
Odlično izgleda ..
Nema dzabe ni kod stare babe
Može se odradit uz 4-5 piva
sevap je.
Moja punica u 60-toj izgleda kao da joj je ova baba mati.
Nanavar Hahah
Pola klixa bi je marnulo haahahahhaha
pa kad bi morao birati, Majkicku ili babca, baka je bolja opcija.
Džaba joj fitnes , za 70 godina izgleda možda i malo starije . Samo ima kilažu dobru za te godine , a pogužvana kao i svaka baba.
90% klixasa bi je sa slasti odradilo
To kaze vise o klixovcima, nego o njoj....
Strasno
“Ne vidim se kako starim.” Boga mi se na licu i tijelu vidi. Ne znam zasto se prosto ne moze dostojanstveno stariti, kao gospodja, obucena prikladno za svoje godine. Svaka cast za zdrav nacin zivota i zelju za zivotom ali stvarno nema potrebe za slike u kupacem kostimu, osim za licnu arhivu.
U kupacem su suvisne, a kud ces dostojanstvenije starenje od odrzavanje kondicije i uzivanja u mobilnosti i zivotu do posljednjeg trena i udaha? Ili kao nasi ljudi, kada dostigne odredjenu granicu mora poceti uplacivati grobno mjesto, zakucati se za krevet i pratiti farme, zadruge, zvijezde i zvjezdice .