Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi da dovoljno hodaju nit bi stigli da se prezderavaju nit bi imali volje..
Bukvalno svaki dan kliks objavi clanak o mrsanju, ko da smo Amerika.
ima par satrapa u redakciji
Pa nece valjda pisat clanke o debljanju, ko da smo bosna. To bih bila sramota i dokaz da smo stvarno bjeda, a ovako barem sebi malo dadnemo oduska da smo neko i nesto. Dobri su clanci, vjerovatno su zenski.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvo srediti tanjir, izbaciti šećere, odnosno slatko i skove, čips i slične grickalice, junk food, možda i hljeb i slično. Ne jesti stalno nešto između obroka. Ako to ne uradite za vas ne postoje vježbe za gubitak težine, a posebno ne na duge staze, gdje ćete održavati približno istu težinu duži vremenski period. Jedan od mitova industrije plasiran ljudima je da možete izvježbati lošu ishranu. Ne možete.
Samo drkicaaaa i gubiii se masaaa
Zamisli sta bi tek bilo da nesto i zguzis.