Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4 savjeta dobra. Uvod teksta i naslov apsolutna neistina, laž, obmana i clickbait. Nije moguće skidati mast samo sa određenog dijela tijela.
Nista ja ne skidam ide zima a grijanje neizvjesno
Jednostavna formula unesene kalorije < potrosenih kalorija = mrsavljenje Druga stvar kako to postici, izbaci secer, slatkise, rafinirane ugljiko hidrate poput bijelog hljeba iz ishrane je dobar pocetak. Neces biti gladan, 5 dana u sedmici mozes imati deficit od 1000 kalorija svaki dan a 2 dana se opusti i jedi sta hoces do kaloricnih potreba i eto mrsavljenja najmanje 1/2 kile sedmicno
Uporni poskoci iz čučnja.
Ima li i jedno istraživanje da se podudara? Svaki članak tvrdi suprotno. Ono što je konstanta je fizička aktivnost.
Kcal deficit i trening sa opterecenjem ... Sve ostalo sviranje frule
KALORIJSKI DEFICIT!
Seksom, dugim i zestokim. Trust me ladies
Post.
Ublehaski klix savjeti o mrsanju vol. 782