Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako prosti komentari. a da odete u teretanu i vidite zensko balili bi ko malo dijete. ako neko hoce da vjezba neka vjezba. svakom godi da bude u fizickoj formi
Jesjes... umene je ovo stomak sve sam oti kalorijski suficit. Za misica.
Kako ja nisam u fit a 8 sati teglim na gradjevini
Ka'e 'vako 'Ukoliko želimo dobiti na mišićnoj masi, matematika je jednostavna. Moramo biti u kalorijskom suficitu, tj. unositi više kalorija nego što ih na dnevnoj bazi potrošimo.' Nego... Dali ona zna zeljanicu skuhati ili samo se zna motati oko ovih štangi ?
e nisam to znao kako se deblja/dobija misicna masa. ovo mi je otvorilo sve vidike. idem u peshevar i prelazim na hinduizam.
Socijalistički narodni guzovi.
Mož' da misli i reče šta koj 'oće.
Metar drva.
nemojte imati zivota i imat cete misice onda se zapitajte dobro, a kome dizem tegove? za sta dizem? to cete raditi dok ste u dvadesetima, kad pocnete raditi kod privatnika ,kad pocnu stresovi pucati, nema vise guzova,utezanja,misica,tricepsa bicepsa ......pocet cete za parama trcati
Kako je moguce da na klixu nisu komentari zabranjeni, a zensko u pitanju :)
Koliko se vidi iz komentara pocelo je pljuvanje od strane skembastih klix-lijencuga koji kupuju majice 3 broja vece da bi sakrili svoju "atletsku" figuru...
Sve ove vježbe su izmišljene prije 100 godina, a prosipa se kao neko znanje. Šta je s vama ljudi, ako nekoga ovo interesuje ima youtube ne trebaju vam ovi kvazi treneri što uzimaju keš levatima.
Ma elitne prostitutke koje se suptilno reklamisu preko klixa, kakva trenerica.
@LaGenteEstaMuyLoca Da mi je sestra, ne bi se qurvala i ofirala
Smoriste sa ovim nehljebima i neradnicima!
Sto je smijesna cuj u kalorijskom suficitu hahaha, ljudi napravili nauku o prehrani i koliko moras cca jesti dnevno ova izmislila novu toplu vodu. Kvalitetna ishrana 80%, genetika 10%, trening 10% i eto formule za uspjeh.
Elitna prostitutka koja se suptilno reklamise preko klixa, sta ona zna koji qratz
Tako je. Dwmokratija je i sloboda govora pa mogu reci sta hocu, pati ako ti smeta 😉
*ičke mala da baraba šiša, da se nebi podgojilo miša
Mora da u klixu radi neki lik sto ide u teretanu pa mu ove daju a on im zauzvrat sredi clanak i reklamu. Kako drugacije objasniti ove clanke
I ovi savjeti su njesra. Ovo se nauci prvi dan u teretani, a ako hocete vidjeti koje vjezbe uraditi odete na Youtube ako vec nemate trenera u teretani.
Al fakat, imam osjecaj da su ovo suptilne reklame za "elitne" prostitutke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)