Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebeš mi sve ako ste vi na klixu normalni! Pod jednom tačkom stoji "ne morate trčati, dovoljno je da šetate" hahahaha
jutarnja problematika haha
Savjete pisu debili koji nikad nisu postili! Post i naporan fizicki trening gdje izgubite veliku kolicinu tecnosti moze samo ako zelite da umrete! Postio sam i trenirao vise puta sedmicno pa znam o cemu pricam. Bilo je to u vrijeme kada je ramazan bio zimi.
A postiti i trenirati sada kada ramazan padne u ljetno vrijeme je ravno ludilo. Trenirajte poslije ramazana. Tokom ramazana setnja je sasvim dovoljna.
Pa nije co'jek deva da se nalije vode toliko da sutradan moze normalno funcionisati..
Treniranje bez unosenja vode i energije neposredno poslije, ili tokom treninga (zavisno od inteniziteta i duzine treninga) je cista glupost. Sve ostalo su bajke.
"6. Usporite i tokom trčanja napravite pauzu hodanjem. Dovoljno je samo da izađete i prošetate. " - kako trčati na bosanski način.
Koja glupost, zasto bih trcao ako vec postim. I tijelo treba pauzu od trcanja, tako dobro dodje ramazan. Najbolje je ovo, treba dovoljno sna... Jacija kasno a sehur rano. Kako onda da dovoljno spavam
Ne postim, mogu li trcati?
Treba li se proucit prije trcanja?
Hvala Klix. Odoh obući kandoru i na glavu nabacit keffiyeh i aqal na glovu, navući sondale i odoh se rekreativno bavit čekajući iftar.
Samo pravo