Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Organizujem takmičenje, štihanje dva duluma sa roštiljem i pičem (bez grickalica). Proglašenje u prolječe poslije formiranja lijeha.
Samo trcite momci. Trcanje je zdravo i elementarna radnja mnogih sportova. Nakon par godina trcanja i par hiljada kilometara, neki od vas ce biti spremni odvaziti se i zaigrati i neki timski sport, recimo basket.
ova raja sto trci po ravnom betonu nisu svjesni kakve ce probleme imati s kostima (koljeno,lumbalni dio kicme i sl.) nakon dugogodisnjeg trcanja. Trcite po tartan stazi,travi, ili uzbrdo.
@gooUser1601983729 Hvala doktore :D
Dzemo ce da pobjedi, najjacei lik u bih....podrska
Je ko dečki u plavom,malo mi vuče na anam one 😂😂
Jos jedan maraton na kojem ne zelim trcati. Besmisleno je imati maraton sredinom Januara. Treba cuvati dostojanstvo atletike, ovo je skrnavljenje. Ljudi gataju sa temperaturom i snijegom.
@Autoput5c ostanes kuci i mirna Bosna. cekaj neki drugi koji ti nece biti besmislen