Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drska od sjekire za drva, stilo za motiku te drska od metle takodje sagorijevaju masne stanice.
pa jesil se kad mačak uhvatio tog štila, sjekire ili drške
neka masnih stanica....
dat cete mi 10 u cijeli, kolu i jedno 200 grmama cimeta.
Cimet i "cimenat" (što bi naši rekli), imaju slican ucinak na masti....
Na slici je kineska kasia, a ne pravi cejlonski cimet. Kasia sadrži daleko više kumarina od pravog cimeta, ali je jeftinija, pa zato i popularna u komercijalnoj proizvodnji. Članakvezan za to: https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=6672644
Jabuka, malo meda i cimet kada se pomiješaju... ne znam ima li to neki naziv, ali je predobro.
@MarlboroGold ispeces jabuku i pospes orasima i cimetom mmmh
@cinnamon
@zmajcekSaUne :))
znaci malo cimeta u papir smotate i to je to. hvala klixe