{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Athos Fitness & Fashion Clothing, novi domaći brend sportske odjeće

6.11.2017. u 09:35
198
Athos Fitness & Fashion Clothing, novi domaći brend sportske odjeće
198
Bez obzira da li vježbate u teretani, idete na fitness aktivnosti ili trčite, oprema za aktivnosti je vrlo bitna. Predstavljamo vam Athos Fitness & Fashion Clothing, novi domaći brend na našem tržištu koji će vas vjerujemo brzo osvojiti svojom kvalitetom.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Athos Fitness & Fashion odjeća je specifična po tome što većinu artikala možete nositi i na trening, ali i u istima otići na kafu, šetnju, planinu…

Idejni začetnici su htjeli napraviti nešto što bi bilo, tako reći "all in one", a naravno da bude kvalitetno i da traje. Sudeći po dosadašnjim kritikama, uspjeli su jer sve više i više zadovoljnih klijenata možete vidjeti da ovaj brand nose i na trening i u šetnju. Također, ističemo da se odjeća proizvodi u potpounosti u BiH, tačnije u Sarajevu, na šta smo posebno ponosni.

Većina vježbača sa osjeća najbolje u pamučnim materijalima koji su lagani i nisu napadni – u smislu da vas previše stežu te se ne osjećate ugodno u njima.

Međutim ovdje su dizajneri iskombinovali pamuk sa elastinom, tako da se svaki artikal prilagodi obliku tijela svakog vježbača i baš to je ono što klijenti hvale.

Trenutno je u ponudi 15 artikala i mogu se nabaviti online narudžbom na Facebook i Instagram stranici i dobiti na adresu putem A2B Express-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: