Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je dosta ovih selefija! Selfijaj se kući ali ne radije ću u teretani!
Glavna stvar koja nervira svakoga ko ide u teretanu makar jedanput sedmicno su sve silne zenturace koje zapikaju jedan stroj, i onda po sata stoje pred ogledalom da se slikaju. Ovo sto ona sere GARANT nije puna prica
Meni je najljepse ne pretanka zena koja moze cijeli dan biti aktivna na poslu i u kuci, a da sve to ne zavrsi glavoboljom u krevetu. Ne trebaju joj misici, za to se ja pobrinem.
Nek dode u ovu teretanu kraj mene. Taj sto radi u teretani mora da je kreten, pa te slike su ogromna reklama za biznis
@T4SNA Nisi u pravu, jer su hiper gojazni mala manjina onih koji dolaze u teretanu.
ZNA LI NEKO GDJE IMA JOS NEUKUSNIH FOTOGRAFIJA OVE MLADE DAME? PITAM ZA DRUGA
Svaka cast, jedino sto znaju utezat guz** po teretanama, druga stvar, to sto hocete da postanete musko je odvratno, misici nisu za vas, vi ste zensko.