PROMO
288

Dobrodošli u novootvorenu Frisa prodavnicu u SCC-u

SCC je od danas bogatiji za još jedno sjajno mjesto. Na -1 je otvorena nova Frisa prodavnica sa proširenom ponudom proizvoda za njegu kose, lica i tijela.

Svjetski beauty trendovi se mijenjaju iz dana u dan, a iz Frise ponosno ističu kako uspijevaju pratiti sve promjene u ovoj industriji, te na bh tržištu omogućiti kupovinu najpoznatijih brendova iz ovog segmenta. O kvalitet proizvoda najbolje govore zadovoljni i vjerni kupci koji se u Frisu vraćaju još od 2003. godine kada je firma i osnovana.

"Frisa je već neko vrijeme prisutna u SCC-u ali sada smo na još boljoj i većoj lokaciji sa ponudom koja će odgovoriti zahtjevima svih kupaca. Novootvorena radnja se nalazi na -1 pa sada na jednom mjestu možete naći još širu ponudu svega što vam je potrebno da biste izgledali lijepo, njegovano i zdravo", poručuju iz Frise.

Asortiman Frisa prodavnica je jedinstven i obuhvate sve najvažnije proizvode i brendove za njegu kose, lica i tijela.

"Ponosno ističemo da imamo sve što vam za ljepotu treba, pored preparata za njegu kose, lica i tijela imamo širok asortiman električnih aparata, te proizvoda za stilizovanje. Vrlo nam je važno i da naši kupci znaju da će ih i u novoj Frisa prodavnici u SCC-u dočekati ljubazno i edukovano osoblje koje će s osmijehom na licu odgovoriti na sve upite i pružiti profesionalnu pomoć pri odabiru najboljih i najkvalitetnijih proizvoda", kažu iz Frise.

U Sarajevu Frisu možete pronaći na tri lokacije, na Dobrinji u ulici Branislava Nušića 172, u Bingo City Centru u prizemlju, te sada i na -1 u Sarajevo City Centru.

"Zahvalni smo da prilici da našim vjernim kupcima omogućimo kupovinu omiljenih proizvoda i brendova na jedinstvenoj lokaciji u najposjećenijem tržnom centru u BiH. Nova radnja je još veća i još opremljenija pa ćemo sada biti u mogućnosti svima na jednom mjestu ponuditi sve ono što im za ljepotu treba", kažu iz Frise. Radno vrijeme nove Frisa prodavnice će biti svakog dana od 10 do 22 sata.

Sve proizvode iz Frisa ponude možete kupovati i online putem web shopa na adresi www.frisa.ba, a sve aktuelnosti možete pratiti putem Instagram i Facebook profila.