Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobarrrrrrrrrrrrrrrrr i Brad i Collina
BECKHAMA NA PRVO MJESTO ODMAAAA
Pa vala i nije!!!!Ovaj "arwen",je fakat u pravu...ma kakav Robbie?Da li ste normalni?Brad i Robbie-----UZAS!!!!!
NAJ-SEXI NEGO STA.JOS MU NEMA RAVNOG.!!!!!! NJEMU BI ISPUNILA SVAKU MOGUCU ZELJU I UZIVALA U TOME DA MU UGADJAM. ;)))))) JEDNOSTAVNO TIP NEMA MANU. HOW SIMPLE IS THAT? UHHHH STA BI MU RADILA,MMMMMM
vide ti si ba prvi dje su stavili ovog peska ccccc
uhh, da mi je i brad i beckham--to bi bilo mmmmmmmmmmmmmmm
NEMA STA FACA JE AL MEDZU GLUMCIMA ! SVAK JE LJEP NA SVOJ NACIN NEGO ON MEDIJSKA LICNOST PA JOS JEDNA LASKAVA TITULA UZ PUT ! KADA CE DAVATI TITULE ZA NAJ JEBACA PA DA VIDIMO GDJE JE KO MEDZU MUSKARCIMA JER LJEPOTA JE PROLAZNA !ZATO SE I ONI BRZO RASTAVLJAJU JER NEMERE PICKA TRAZI KURCA A NE LJEPOTU !
Ti si u rangu ovakvih kao ja. Krkan.
A dje sam ja ???!!???
cuj robbie williams medu najljepsim muskarcima!!! covjek rugoba prava, ima facu ko krme!!!
He is sex God!!!