lifestyle
0

Brad Pitt najseksipilniji muškarac na svijetu

NINA
U anketi engleskog časopisa Company za najseksipilnijeg muškarca na svijetu izabran je američki glumac Brad Pitt, dok je kapiten engleske nogometne reprezentacije David Beckham s prvog mjesta pao na četvrto.

Brad Pitt se nalazi ispred svog partnera iz filma Troja Orlanda Blooma i glumca engleske televizijske serije Eastenders Nigela Harmana.

Beckham je u očima čitateljica možda izgubio zbog stalnih bračnih skandala, ali i promašenog jedanaesteraca na nedavnom nogometnom prvenstvu Evrope u Portugalu. Prije dvije godine on se nalazio na vrhu popisa, a prošle godine od njega je bolje bio plasiran jedino američki pjevač Justin Timberlake koji je ove godine peti.

Usprkos padu, Timberlake ipak prednjači pred irskim glumcem Collinom Farellom (šesti), Amerikancem Johnnyjem Deppom (sedmi), engleskim pjevačem Robbijem Williamsom (osmi) i engleskim glumcem Judeom Lawom, prenosi agencija AFP.

Pored Beckhama, na popisu sto najseksipilnijih muškaraca svijeta časopisa Company našao se još jedan nogometaš - Arsenalov napadač, Šveđanin Freddie Ljungberg koji zauzima 26. mjesto. Među ovogodišnjim gubitnicima našao se, između ostalih, Chris Martin, pjevač grupe Coldplay i muž glumice Gwyneth Paltrow, koji se više ne nalazi na popisu. Izgleda da je u očima čitateljica magazina postao manje seksipilan otkako je postao otac.

Na listi najneseksipilnijih muškaraca svijeta prvo mjesto uvjerljivo drži Michael Jackson, prenosi AFP.