lifestyle
67

Black Friday u SinMax salonu namještaja, sniženje do 50%

Stigao nam je dugo očekivani Black Friday, prilika za najbolji shopping ove godine!

Shopping groznica Black Friday stigla je i u SinMax salon namještaja. Posjetite salon od 26.11. do 30.11.2021. i iskoristite nevjerovatno sniženje do 50%.

Sigurno je da je ovo najveći shopping dan u godini, dan u kojem kupci mogu da iskoriste fantastičnu ponudu i uštede ozbiljan novac.

Iz ponude izdvajamo boxspring krevete koji su poznati po svojoj udobnosti. Posjeduju dva madraca (žičano i džepičasto jezgro) i prednost takvih kreveta je njihova visina koja olakšava ustajanje i lijeganje čime su rasterećeni zglobovi. Udobnost hotelskih kreveta sa 5* je sada dostupna svima.

"U SinMax-u brinemo o svojim kupcima, te smo i ove godine odlučili da zajedno s vama proslavimo ovaj dan. Pozivamo vas da nas posjetite i iskoristite najniže cijene, a sigurni smo da ćete pronaći idealne komade namještaja s kojim ćete osvježiti vaš dom.", rekli su iz SinMax-a.

Za više informacija možete posjetiti Facebook i Instagram stranice ili web stranicu www.sinmax.ba, kao i pozvati na brojeve 033 513 514 i 062 022 666.

Web shop

Kupci širom Bosne i Hercegovine od sada mogu kupovati iz SinMax salona namještaja putem web shopa uz obezbjeđenu dostavu. Dio ponude možete pogledati ovdje.

Salon namještaja se nalazi na adresi Put Famosa 38, Hrasnica (stari Sinkro salon namještaja).

Radno vrijeme:

  • Ponedjeljak – Subota: 08:00 - 20:00 sati
  • Nedjelja: 10:00 - 16:00 sati

Za sve kupce osigurana je besplatna dostava, unos i montaža (KS).

Radujemo se vašem dolasku na Black Friday u SinMax salonu namještaja!