Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je srece da ih svi koriste.Ali ne mozes ti kad seljacina koja ni za hljeba nije imala mora da sjedne u novo auto i da ode na posao koji mu je udaljen 300 metara od kuce
Nije ova vukojebina pogodna za biciklo,brdovitooo veoma,a vozis krajem desnom stranom i svako vozilo te mora zaobici a sta ako vozacu slepera ispadne cigara dok te zaobilazi ili se polije kafom ha
Pa jbt ja sad ispadoh seljak jer se vozim autom
Mi smo sampioni u supljoj prici, ispijanju kafa, pusenju sisa, gubljenju vremena i laganju samih sebe kako smo upravo mi neki potencijal i centar svijeta. Realno jedan grad u Austriji od 100.000 stanovnika ima vise biciklista i skijasa nego cjela BiH. Ovdje nema sporta u skolama, gdje je mahanje zastavicama i vjero nauka top brend za daljnje usavrsavanje kadrova za nista, koji ce edukaciju nastaviti na Kobiljaci, Travniku, Docu na Lasvi ili Kiseljaku
Balijdzistan,sad ce im Dzafer na izborima mahati zastavicom uz selamalejk ovce moje,jeste mi za ispasu?
@gringo nazalost, sve je upravo tako kako si naveo.
sport je za supkee piva i fotelja za prave muskarce
Napravite prvo ljudima staze, da imaju kuda da voze. :)
Kae baljo stos to na biciklu jel to focak skupo ti gorivo xD
zbog svjesti o zdravom životu (čitaj cjene benzina) svi prelazimo na bicikla
ana Ciglanama ispod mosta prolazi biciklisticka staza.Sto je super i odlicno je oznacena obojena ili ti ga markirana.Svaki dan ali svaki dan preko staze su oarkirana vozila nesavjesnih bezobraznih drcnih primitivaca i nikada nisam vidjeo policajca da nekoga zaposujetj kaznjava zbog tog prekrsaja.I ne mozes ti naprijed od primitivaca ako ih dobro ne lupis po novcaniku
Prijavi prekrsaj i cekaj dok ne dodje neko da napise kaznu. Snimi razgovor i snimaj kad dodju.
Vise su na instagramu i fb nego za guvernalom,znam jednog debila kupio je prvo opremu bar 300 KM,zatim biciklo 800 KM,sjede slucajno vikendom na bic i obuce svu tu oprwmu malo se uslika zatim ide objava ,zatim bic ide na balkon...tu dosta kompleksi rade,kao i u svemu ostqlom,ko im j e b e mate r.
Ja maksimalno koristim biciklo. Dobar dio nabavke za firmu obavim biciklom. Imam korpu i naprijed i pozadi. Brže nabavku obavim sa biciklom nego sa autom. Parkiram biciklo pred samu radnju udjem i kupim Šta mi treba.
Sad ce poslije izbora biti obavezan i tehnicki pregled za bicikle a mozda i radare postave za one koji brzo voze po trotoarima i kamere
Joj kako volim kad sam suvozac pa naici pored nafuranog bicikliste ( onaj od 90+kg I pod punom opremom) pa fino kazem de uspori uspori pa ga onda vratima odvaliti. Zbilja uzivam u tom prizoru, a imam havera psihopatu kad on vozi on se jos u rikverc vrati da mu i bike zgazi.
@RenesansaKretenizma, nije sramota sto ti se dize na to sto radis, ali nadji kakvu curu/konu/kolegicu, gledaj pornografiju... Malo promjene.
@malocvijece Upravu si nisam nista umocio ima i 2 hefte.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
biciklizam je zakon samo ne educiran može pričati gluposti budućnost je u biciklizmu
@dany27 Tako je samo clean energy, no pollution. Sarajevo poput Portland Oregona.
Kako će neko ko živi na Širokaći,Jarčedolima,Sedreniku,Mahmutovcu i sl.ići na posao na biciklu?Biciklizam u Starom Gradu nema šanse za uspjeh.
neka ide pješke.
@šta ima ba? Uz te gufure treba jedno 200 obrtaja u minuti haaaalo ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poskupilo gorivo, biciklizam cvate :)
Kad god je kakva trka na Euro sportu nigdje ni jednog naseg takmicara. Zasto lazemo sami sebe, kada smo crna rupa i u sportu, kao i u svemu ostalom. Zemlja koja do sada nije osvojila niti jednu olimpijsku medalju. Zemlja u kojoj svaki Srbin i Hrvat koji vrijedi igra za Srbiju ili Hrvatsku. Zalosno je da su ovdje najbolji sportisti oni invalidi u sjedecoj odbojci.
@gringo Pricas o profesionalcima koji citav se od malih nogu bave sporting, imaju jake sponzore itd. Kod nas du rekreativci Moras biti budala pa kod nas dzirati bike ulicama pored sizifrenickih sofera.
@šta ima ba? Kako da ne tu smo uz Lihtenstajn.