Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je stvar u tome da žene koje prvo dijete rode poslije 30. su većinom inteligentnije, a poznato je da inteligentni ljudi žive duže u prosjeku jer se brinu bolje za sebe i imaju više love generalno.
A zene koje nemaju " prikolice" zive jos duze.
Žene koje prime od sudskog tumača i prevoditelja imaju sto posto šansu.......
meni se vise svidja ona studija da zene koje imaju najmanje dva puta sexa u sedmici zive duze :)
Sr**e!!!
Sve zavisi od toga kakva je zena kad se digne hauba :D
Sr**e!!!
Pa jaaaa, zive dok ne umru :D
i one koje rode u 60-tim....ja, vala, sve istina..
nek ste malo dali morala i ovim sto nece da se udaju,mozda se predomisle
Najbolje vrijeme za bebu je od 25. do 30.godine :)
kao sto imaju i veliku sansu da dijete bude degenerik ili bolesljivo.
i sta sad, nista niste rekli. ja sto razumih jeste “moze a i ne mora“. ko i sve ostalo u zivotu
Jedino iz razloga sto klasicna bosanska hamsa sto naradja 3 djeteta do 25, jede hljeb i pitu svaki dan. Ona se udala i time je uspjela u zivotu svom. A zene vani koje su do 30.te nesto konkretno radile ,zive na salatama, jedu samo bio i rade sport redovno, vise ulazu u sebe jer sebi mogu priustiti. Inace radjanje kao radjanje iza 30 nema sanse da nosi nesto pozitivno u odnosu na radjanje u 20-tim, samo rizike
Znam par zena koje su rodile u 40tim bez ikakvih komplikacija, dok neke sa 22 imale velike probleme a neki ne mogu ni imati djecu. Puno vise faktora igra ulogu, po mom misljenju individualno je.
zato ti isti stranci moraju da uvoze radnu snagu koja ce ih uzgred za nekoliko decenija preplaviti u njihoj "domovini" i postat ce tudjinci. pogledaj sam Francusku i omjer cistokrvnih francuza i onih francuza koji su stranog porijekla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najgore ove mlade mame. O sebu ne mogu da brinu, a več se okečile