Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sto ne mogu gluposti, majki je uvjek tesko kad se mora odvojiti od djece pa makar i na osam sati. Ali u tom slucaju djeca imaju majku vise nego inace, jer kad je zena kod kuce stalno zaokupljena je hiljadama poslova a o serijama da ne pricam, i onda pomisli sta se imam igrati sa djecom stalno sam sa njima. Medjutim kad zena radi, kao prvo gleda da djetetu posveti sto vise vremena igrajuci se sa njim. Pa gdje je ono sto ima svoj dinar i ne mora cekati da joj se da, i jednostavno se osjeca puna samopouzdanja jer i ona sudjeluje u placanju kojekakvih potreba. I kao trece ne moze niko da je ponizava i govori joj da je samo za kuce i kuhinje. Nego lijepo ravnopravno i otac i majka rasporedzuju sve obaveze, i svi sretni. :-)
kada mi je zavrsilo trudnicko bolovanje bilo mi je veoma tesko sto moram ostaviti dijete nepoznatim tetama u vrticu... i srecom da sam imala posao, jer sam razvila bolesnu potrebu staaaaaalno biti sa djetetom, a to nije normalno. i kad majka ne radi pozeljno je i preporucljivo da dijete ide u obdaniste, da se socijalizuje, da bude sa svojim vrsnjacima. naravski da ne osjecam griznju savjesti, jer mi je dijete u sigurnom i zdravom okruzenju, a nije dobro ni za majku ni za dijete da su 24/7 skupa... isto vrijedi i za tate, da prostite...i oni jos uvijek postoje... ;)
To nisu majke, to su ajkule rodi djete I neka ga odgaja I vaspitava neka teta jer ona mora radit,valja zaradit 5-6 u najboljem slučaju 7 glava, pola daš vrtiću, stoju pojedeš I popiješ,plus prevoz ostane stoja, niti djete ima majku, niti čovjek ima ženu, niti imaš brdo para.
Jao, sigurno tatice osjecaju krivnju.?
Ne valja ovo, zna se da je ženi mjesto u kuhinji i da čisti kuću i čuva djecu. Poslije posla treba sve ovo da je čeka i treba da ugađa čovjeku. :))
sad će me svi napast XD
necu te napasti...takve gluposti nisu vrijedne napada xD
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
jao..kako me nerviraju ove gluposti.. a, kako je za Tate, je li njih neko pitao? kao da samo zene imaju djecu!
Bilo bi lepo da neko moze da pita decu da li njima nedostaju mame koje moraju kapitalistima 10 sati dnevno da prave profit za 400 KM
Gagi, smiri estrogen, i mi smo tu da odgajamo samo članak nije nama upućen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heblo vas to istraživanje....SERETE!!!!
sto psujes bona
Moram malo...nisam danas nikako :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)