Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..u moje vrijeme, rek'o ja istinu ili lag'o, valja biti bjen😂😂😂😂😂😂nikakve razlike 😂😂😂😂😂😂
kazu otkini usput kakvu granu i ponesi je kuci. :))
I još me pošalju po šipkicu :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Najteže je bilo doći kući i priznati da si dobio/la jedan 😅 a danas više ništa nije bitno 😒
Jako je tesko odgojiti dijete, bez obzira kako se sa strane cinilo lahko. Pored svog truda, treba dosta srece...
Nekad se imalo poštovanja prema roditeljima, danas pogrešni uzori i ideali promjeniše omladinu i njihovo ponašanje i to ga promjeniše na neko fuj ponašanje, neki "yolo & swag" se fura ,.,.. to se ljute fol kad ih mama i tata naruže, neće da pričaju s njima, nema više ono da ti stari zaveže šamarčinu kad mu odbrusiš .,,.
Meni je mama znala opalit samat nogom, jeboti Bruslia on je bio amater kako je ona znala da me osamari nogom.
Samo najveći majstori znaju osamarit nogom.
Znaci treba ohrabrit dijete da jos belaja pravi, nista bez pruta dok ne fasuje.
Djeca ce iz straha slagati bilo sta. Treba dobro poznavati svoju djecu s ciljem prepoznavanja takvih stvari. Ne treba ih tuci zbog toga, ali zbog nepostovanja ili histericnog ponasanja potrebno je nekad upotrijebiti i silu.
ove danasnje majke sve treba tucati..satro moderne nema im dijete da jede one vise po fb i instagramu pokazuju vadzajnu
:)) Pozitivna psihologija... pali na djeci kao i na odraslima... :))
i stvorite debila od djeteta, pa ce probat hors, rece mama ja cu ti uzet malo nakita iz kuce, navuko sam se, ali sam ti rekao istinu a ti klimaj glavom i govori, kupi mamica sterilnu iglu, da njena beba ne dobije kakvu bolescinu. sunce majkino.
Dobar vam taj pristup zato i imate djecu koja ne postuju ni roditelje ni djedove ni komsije ama nikoga jer sve se svodi moje djete nije takvo ono je zlato u kuci muz mora biti autoritet i da djete se bar malo boji njega naravno kada digne ton jer ako nema ni trun straha nema ni postovanja prema tom roditelju sve u svemu od malo pruta nikome nije bilo nista
ispravan pristup ............ kada dijete spozna da uvijek moze roditelju reci sve, bez obzira o cemu se radi, gradi se povjerenje i duboka veza...........vise volim da znam sve i zato dijecu nikada nisam kaznjavala
"Stručnjaci smatraju da na taj način djetetu olakšavate prihvatanje "kazne"... I Ćosić je bio stručnjak, ali drugačije savjetovao.
djeca su vojska najjaca!! zbog tih stvorenja mi odrasli gubimo bitke da nas uzimaju bili ovakvi ili onakvi, nama odraslim je tu vojsku tesko ih dovesti u red.
Babo babo ukr'o sam bicikl.. bravo sine ponosan sam na tebe, kad porastes bices najmanje predsjednik mjesne zajednice..
sve to treba šnjurom od usisivača
Hahahahahahahahahahah ti se šališ :-D ja znam
ma naravno.. dobra su đeca 😃. za poslat po pivo i burek 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (34)