{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U subotu 9. GuGu bazar u Sarajevu

S
9.9.2011. u 15:59
0
0
U subotu 9. GuGu bazar u Sarajevu
0
U subotu 9. GuGu bazar u Sarajevu
U subotu, 10. septembra, održat će se 9. GuGu bazar na Dobrinji u Sarajevu, na uglu ulica Branilaca Dobrinje i Trg Mimara Sinana (blizina Merkatora), u periodu od 10 do 13 sati.
Novi bazar, koji organizuju GuGu volonterke, je i nova prilika da obnovite odjeću za svoje dijete, za sebe, prodate odjeću koju su vaša djeca prerasla, zabavite se i okušate kakav ste trgovac.

Sav prihod od bazara ide u humanitarne svrhe, za tromjesečnu bebu Iman Karić kojoj je potrebna naša pomoć - Pomozimo tromjesečnoj bebi Iman Karić da ozdravi.

Od 10 do 13 sati možete kupovati, ali i donijeti i donirati odjeću za prodaju. Vi se riješite viška stvari, neki roditelj kupi za simbolične pare ono što treba njemu ili djeci, a u isto vrijeme pomaže se najugroženijim kategorijama našeg društva.

Budite humani i podržite GuGu mame u akciji. GuGu.ba je roditeljski portal namijenjen prije svega majkama, roditeljima i onima koji to žele postati. Članice tog portala, pored svojih svakodnevnih profesionalnih iIi majčinskih obaveza, volonterski prikupljaju pomoć i pomažu svaki mjesec jedno dijete ili porodicu teškog materijalnog stanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: