Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako bi volio da me OKANO ZELENO podoji više nego hladnu pivu iz potoka u sred ove žege...
WABA (World Aliance for Breastfeeding Action) i aktivisti iz više od 176 zemalja širom svijeta+Od 2009. godine u Sarajevu djeluju i mame savjetnice za dojenje Udruženja DjeCa, koje su samoinicijativno, uz svesrdnu pomoć Centra Fenix i IBCLC savjetnice Adise Hotić organizirale obuku o dojenju. Pa dojile su žene djecu bez obuke i prije 1000 godina. Ja da sam mama, prepo bi se hoču li znat dojit djete, kad vidim ova silna savjetovanja, što je valjda i cilj.
ima li besplatnog / probnog sisanja ? da ispitam kakvocu mlijeka...ju nou?
.........i tata bi, sine........ : ))))))))
@lijepi huso @burnbabe Jeste li razmišljali na varijantu sladoleda, ipak je ljeto!? http://www.klix.ba/lifestyle/hranaipice/u-londonu-se-prodaje-sladoled-od-majcinog-mlijeka/110225033
PRIKAŽI ODGOVORE (1)