Trenuci vrijedni pamćenja
312

Preslatke bebe blizanci po prvi put "prepoznale" jedna drugu, njihovi osmijesi sve su rekli

I. B.
Preslatke bebe blizanci oduševile su korisnike interneta (Foto: Screenshot)
Preslatke bebe blizanci oduševile su korisnike interneta (Foto: Screenshot)
Iako se ponekad znamo svađati s našom braćom i sestrama, ta ljubav je neizmjerna i znači da imate prijatelja tokom cijelog života. Jedna mama snimila je trenutak kada su se njeni četveromjesečni blizanci prvi put "prepoznali", a taj trenutak otopio je mnoga srca.

Roditeljima koji imaju više djece naročito je bitno da su svi složni te da oni stariji "čuvaju" mlađe. Ipak, kada je riječ o blizancima, stvar zna biti posebno zanimljiva, a tako je još od malih nogu, kada roditelji bilježe sve one slatke, prve trenutke među njima.

Jedna majka snimila je trenutak "prepoznavanja" svojih blizanaca, kao i njihov veseli razgovor, a prizor je mnoge raznježio.


Preslatke bebe gledale su jedna u drugu, u početku se držeći za ručice i osmjehujući se, a zvučalo je kao da vode "duboki" razgovor.

Snimak na stranici ženskog magazina Tyla nastao je prije nekoliko godina, no svejedno je mnogima popravio raspoloženje. Tu su stavili i "prevod" razgovora beba, a korisnici su pisali kako ih je ono što vide oduševilo.

"Kakav prekrasan trenutak njihove komunikacije. Obavezno ovo sačuvajte i pokažite im kad odrastu i počnu se svađati", napisala je jedna korisnica.

"Mogla bih gledati ovo cijeloga dana, pogledajte samo te osmijehe i veselo 'gugutanje'", još jedan je od komentara.

Korisnici su pisali kako je imati brata ili sestru blizanca posebna povezanost koju samo oni mogu razumijeti, dijeleći neka od svojih nevjerovatnih iskustava.

"Imam brata blizanca i moram reći da je bilo trenutaka kada sam osjetila njegovu bol ili je on osjetio da ja prolazim kroz nešto što mu nisam ni spominjala. To je nevjerovatna stvar i najveće bogatstvo", zaključio je neko, dok su se s tim mnogi i složili.