Bebe
0

Posjetite 15. GuGu bazar i pokažite humanost

Sarajevo-x.com
U subotu 3. marta bit će organizovan 15. GuGu bazar u prostorijama CEI ''Nahla'' u ulici Džemala Bijedića 122, u periodu od 12 do 15 sati. Ulaz je slobodan.

GuGu volonterke ponovo organizuju veeeliku GuGu rasprodaju - sve po 0,5 KM i po 1 KM. Kupite dječiju odjeću, igračke, odjeću za mame, probajte i "slatki i slani program'' te izrazite solidarnost i dobru volju.

Kupovinom na 15. GuGu bazaru pomažete u prikupljanju sredstava za samohranu majku Fatimu Zameticu iz Hrasnice čija je jedna kćerka oboljela od cerebralne paralize te pomažete GuGu akciju "Platnenim pelenama za sretnije djetinjstvo".

Na bazaru će biti prodavani i unikatni proizvodi koji nisu obuhvaćeni akcijom "sve po 1 KM". Slatko- slani program pripremit će samohrana majka četvero djece za koju će ići i sav prihod od prodaje kolača i druge hrane.

Za vrijeme trajanja bazara na raspolaganju je dječija igraonica u CEI Nahla. Prvih pola sata korištenje igraonice je besplatno, a nakog toga se boravak u igraonici naplaćuje po važećem cjenovniku 1 sat - 2 KM