Bebe
0

Na GuGu bazaru 21. januara sve po 1 KM

Sarajevo-x.com
Povodom prvog rođendana GuGU bazara u subotu 21. januara 2012. godine bit će održan 14. GuGu bazar u ugodnom ambijentu Centra za edukaciju i istraživanje Nahla, od 12 do 15 sati.

Povodom rođendana GuGu bazara organizovana je velika rasprodaja te će sve biti po 1 KM, a za vrijeme bazara korištenje igraonice za djecu u Nahli bit će besplatno.

Dio prihoda od Bazara bit će usmjeren za pomoć četrnaestogodišnjaku Harisu Tvrtkoviću, čije je djetinjstvo naglo prekinuto krajem juna kada ga je udarilo vozilo Hitne pomoći dok je biciklom prelazio raskrsnicu u Vogošći. Haris je od tada u budnoj komi, a njegovo stanje je i dalje teško te su mu potrebna finansijska sredstva za nastavak liječenja u Zagrebu. Od drugog dijela prihoda od Bazara bit će kupljene platnene pelene za blizance iz petočlane porodice koju čini samohrana majka Mahira i četvero djece.

Posjetite GuGu bazar i opremite sebe ili svoje dijete za 1KM, probajte ukusne kolačiće, donirajte stvari koje vi i vaša porodica više ne nosite i budite dio GuGu sinergije koja donosi dobro i vama i drugima.