Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitam komentare I ibretim se. Kao "ovo već ima na zapadu"?! WTF? Znači postoji auto, odijelo, hlače... i po toj logici sve što postoji mi ne trebamo sopstveni model razvijati? Još malo će nam Kinezi pratiti i djecu. Ovoj ženi svaki uspjeh želim i čestitke.
@Memo1beg problem je EU standard proizvoda i zakon. Za bilo sta djetetu ako se desi i razije se pogresno ova ce biti ocerupana kao kokoska. Posebno sto je wvjetski lobiji jak. Koga je angazovala od strucnjaka da se posavjetuje oko proizvoda. Ne proizvodi ona jaja od koke
# praviti djecu... izvinite automatska " korektura "
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast mladoj mami, ovo su prave priče za nedjeljno jutro, hajmo svi zajedno učiniti našu jedinu domovinu ljepšim mjestom za život nas i naše djece,(prvo ove vladajuće otjerati govnavim motkama).
@propast2020 uciti treba djecu da je standard EU i proizvodnja i zahtheci enormno veliki u odnosu na nas mentalitet. Kod nas se nekom digne i hocu ja tako kompleksnu stvar proizvoditi bez angazmana strucnja o kvalitetu proizvoda, materijalu, izdrzljivosti. Prvi stanovnik EU kada dokaze manjkavost ovog proizvoda ce je unistiti
Eu standardi jesu visoki ali nemojte preuvelicavati stvari. I u EU se fuseri, stedi na proizvodnji i greske se stalno desavaju.
Poznajem Dzanu i mogu reci sve najbolje o njoj. Svaka cast na trudu i rezultatu.
A zašto dama ne bi otvorila i više radnih mjesta. Doduše, konkurencija sa zapada će je pokušati uništiti, ali zato i postoji država da pritekne u pomoć. Samo naprijed za svojim snovima i doći ćeš do svojega cilja.
Ako dami treba Adobe Illustrator 2019, In Design 2019 nek se javi
Podrska samo ako mislis to na zapad izvoziti ,ppgotovu sve vezano za dijecu, trebat ce ti stotine testova, certifikata ,papira.....Posebno su na to osjetljivi!Probaj za pocetak ipak u bih, srb i cg!
Sve divno krasno.Samo kada su djeca u pitanju ja bi vjerovao samo proizvodima sa TÜV i CE certifikatima.
babybjörn dobar u čitavom svijetu, eto ona nije mogla naći odgovarajuće
Super za rad i trud, moja puna podrška. Napravi što prije potrebne ateste sigirnosti itd. pa koliko god koštali...i plasiraj proizvod na svjetsko tržište. U tom poslu ti je najbitnije da se ogradiš od tužbi jer bit će zavisti, knkurencije i svega...Sve najbolje.
Ovakve nosiljke su pogubne po bebe,može doći do iščašenja kukova.
Odlicna ideja, ali i veliki oprez. Za bilo kakvu manjkavost nosiljke tuzit ce direktno proizvodjaca. Milijarde tuzbi su otisle na proizvodjace ovog tipa