Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primitivci. Poznajem takve. Ne vidim razlog zbog kojeg su uopšte blagosloveni decom. Moliš Boga samo da je zdravo i da majka sve lepo podnese
Nije prirodno. Čekaš bebu, novi život, tvoju krv i meso, sa bebom je sve OK, a onda praviš scenu, psuješ, bogohuliš(sve pred trudnom ženom) jer je drugog pola od onog koji si ti želeo. Po meni, primitivno, ma, i gore od toga
Ja bi dao deset muskih za jedno zensko. Ko nije imo curicu ne zna sta je sreca.
Naslov je pretjeran. Novinari molim vas. Otac je razocaran, to je velika razlika.
Povraca mi se na copy paste, glupe tik tok, istagram ideje. Ima li kakav copy paste hjebachine neke moderne, nesto recimo sto je IN pa da se stemamo svi redom tako. Gonite se u triqurac lijepi, sve treba pogasiti i ovce cuvati.
Tako je danas u Indiji nažalost standard, a i pustinjski Arapi prije dolaska Poslanika a.s. Zakopavali žensku djecu, a objava dođe i prekinu taj ružan običaj. Šta više grdi one koje misle da je uspjeh u imanju što više djece, sinova… kako sam vidjela te ljude što se otvoreno diče sinovima da se u iste grdno razočaraju. I one koji govore bolje žensko, pa se razočaraju. Najbolje je ono da si zahvalan sa čim te god stvoritelj počasti, i da znaš da je to baš najbolje za tebe.
Da je pametna ova žena pa da se fino pokupi sa djecom i ostavi majmuna, ovakav bilmez nikome ne treba. Ovaj snimak pokazati kćerki kad smeće ostari i bude očekivao da se ona o njemu brine pa nek i ona isto odreaguje.
Glupa namjeßtaljka. Ko puši ovo?
nek se rodi dijete ali neka bude musko...
Ona radja ono sto je on napravio...a ne ono sto on zeli! (moze zeljeti i kokos koja nosi zlatna jaja)
Konj.Medved.Majmun.Debil.Sirovina.i Gofno .koda majka i otac odredzuju koji ce pol biti.
Dobio dalmatinac kcerku, pitaju ga sta je dobio , kaze : "A dite se rodilo."
Zar i Ameri mogu biti papci? Zar papanluk nije vezan samo za stanovnike "trećeg svijeta"?
Ne razumijem fascinaciju muskom djecom. Ako je toliko dobro biti muško zašto su 80% zrtava samoubistva muškarci? Zasto zene duze zive? Ja bi licno volio imati cerke jer znam da ce imati dobar zivot.
bolest
Bilmez !!!
Ma mora da je zena kriva, kada nije u stanju roditi djecaka. Ma treba ga shvatiti u ovome trenutku, mada sam ubjedjen da ni jednu od tri princeze za par godina ne bi mijenjao ni za jednog djecaka…to su razmisljanja ljudi koje poznajem a koji imaju samo zensku djecu. Kada odrastu, shvate kakvo blago posjeduju. Sto bi se kazalo, nek’ su ziva i zdrava.
Jbg, do njega je 😁