Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoćete da utvrdite progres nekog društva poslušajte prvo kakva se muzika sluša u tom društvu. Komentari na ovaj članak su "niđe veze", "glupost" itd. Momci pokušavaju malim koracima da približe nešto kao "Niko kao ja" Šarlo Akrobate, i to je niđe veze, al svaki dan nam puna usta kako su današnja djeca degradirana i retardirana. Daj makar nešto normalno da podržimo.
MOTORI, MOTORI, MOOOTOOORIIII 🚲
Iskreno, zvuci iritantno. Ideja je dobra, realizacija loša. Hajd rekoh super, neko se sjetio da djeci približi nesto drugačije, nesto sto je roditeljima nekad bilo drago I na čemu su odrastali... Ali razočarenje... Šarlo odron! Možda će druge biti slusljivije... Momcima želim sreću, ideja je dobra.
Povasdan na radiu ili bilo gdje se slusaju stare dobre pjesme ili neke njihove obrade. (koje btw mrzim sve odreda) Sta se desava sa danasnjim autorskom muzikom, sve nestane nakon 2 mjeseca. Da nije Cole, Merlina, Dugmeta, Jabuke...sta bi slusali pitam se. Toliko o kvaliteti vremena u kom zivimo.
Komentatori su očito poštovaoci lika i nedjela jala&buba Company. Što se tiče ovog o čemu piše tekst, meni je odlično i pravo osvježenje na prenapučenom YT tržištu baby sadržaja.
a jebotezivot,ima li ista na kugli zemaljskoj da vama odgovara🙄nista vam nije po volji bravo momci,imate podrsku👍
Debilno, bolje da pustaju djeci original pjesme da se odmah upoznaju sa rock zvukom. Ne mora biti ni domaca muzika, neka je melodija ugodna uhu kao npr. Sting, Tina Turner, Bob Marley...
samo nek se djeca truju
Bezveze.. Vidjeli da Omer Nadarević Omčo rastura sa dječijim kanalom pa da se i oni okušaju. Nista s nicim
otkud ti ideja da poredis ove momke i omcu?🤔
Svaka čast, dobra ideja.
Nejveca glupost
ideee refko
"Kreativno..."
Iskreno bezveze.
Možda DJ krmak ili mica trofrtaljka,baja mali kninđa, ekrem jevrić i sliĆno. Možda da su iz saraJva il nekog drugoggrada bi bilo pohvalno. Pozdrav veliki bišćanima na ideji i realizaciji.
Bezidejno i bez veze
Za osobu bez ideje i mašte vrh komentar!