Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elvira Portugalsko ime.
joj...pa ko pravi analizu pogledaj pa ko glasa na tim stranicama...neće valjda Šveđani se sa tim zajebavati... e jeste primitivci
joj pa ovo je statisticki podatak iz statistickog, drzavnog, zavoda. nema veze sa brojem lajkova na internet stranici. ;)
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com http://zaraditeodkuce.webs.com/
to je zato jer muslimani nemaju kompleksa igdje doći i biti, njih ne zanima tko ih voli i kako će biti primljeni, zato ih i je puna Europa, znaju svoja prava. Dok npr. Hrvati su iskompleksirani i najradije bih da stave crveni tepih za njih, ljute se ako im netko spomene Balkan i sl.
Dok je djecijeg doplatka i Bosanki koje radjaju po 5ero djece samo radi tog doplatka, apsolutno me ne cudi
A 'đe je Mustafa????
cemu polemika,imena kao i sva ostala
kao prvo Alma, Elvira i sl. su česta imena i u mnogim kršćanskim zemljama, kao drugo za sve ove što se raduju pridošlim muslimanima u Europu samo znajte da je većina njih bijeda iz Pakistana, Afganistana i sličnih vam bratskih zemalja, koji u tim državama sjaje ko Romi u BiH;)
i samo da se zna da je ovo veliki kulturocid npr. Muhamed najčešće ime u nekim državama EU, kad živiš tu bar daj neko neutralno ime i prilagodi se, primjerice Švedska kultura, imena, tradicija će umrijet ako puste nekim prljavim imigrantima da im nametnu svoje primitivne običaje...
marcos to što pričaš/pišeš je čisti primitivizam..... svako ima pravo svome djetetu dati ime koje hoće, to što neko poštuje svoju kulturu time ne ugrožava ni jednog Šveđanina niti ga tjera da zaboravi svoju vlastitu i pridruži se nečijoj tuđoj...tako da ohladi glavu...... na osnovu čega ti ove ljude nazivaš prljavim i primitivnim, pa ti dečko ovom rečenicom samo pokazuješ koliko si ti primitivan, jer se vodiš time da sve što je tebi strano to je glupo prljavo primitivno. Ako si želio ispasti široko-uman misija propala na površinu izađe tvoja usko- umnost i sklonost da osuđuješ sve što nije dio tebe i tvoje kulture....
sto je ovo vijest nama? dajte najcesca imena u BIH
Mohamede sine deder pripomozi him, vidis da him neide! Alma Selma i Elvira ne mogu same nije him lahko! ajd allaha ti!
neandertalac ,to tebi ime pristaje,ili krapinski covjek,moze i to,malo je dugo za tebe neces ga znati izgovoriti
jbg. sad freeman! ovo je trebala biti zajebancija za nasu dijasporu koja harmoniku raspali na Australian Open-u!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OMG...odlutali ste, daleeekooo! Alma...tipicno svedsko ime...ima i u Bosni...wooooooooow, senzacija! glupi ste, i svaki dan postajete gluplji, pa zar je moguce?
Po ovome ispade da su Holandija, Francuska, Engleska, Njemacka...i jos neke...pune muslimana...pa skoro muslimanke zemlje ko i Turska :)) Ili to samo muslimani prave djecu...Briselu i u Antwerpenu.... ja mislim da je ovaj tekst lose preveden.... :))
ma bitno je da se muslimani sire, a jos bitnije je da klix nekriticno preuzima text koji je namijenjen za ovce!
Sve su prilike da nas se dosta naselilo.
Ma Swedska je Bosne isto kao i Melburn hahahaha idu zmajevi u pohod na svijet !!
A gde su bre Radovan, Ratko, Milutin, Milovan, i ostale svetosavske izdrkotine
bolje cuti omere...kad ti svedi budu za par godina trazili licnu kartu a na njoj pise muhamed ili omer...sta mislis kako ces proci???
Nije Svedska podneblje za radikalne islamiste
Muslimana ima sve više i više u svijetu i brojke su sigurno puno veće, htjeli mi to priznati ili ne !
Islamisticki clanak anadolije